| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 21, 2009 14:14 Заглавие: Нова версия на Skype |
|
|
Има нова версия - 4.0.0.206 - може да се изтегли оттук: http://www.skype.com/intl/en/download/skype/windows/downloading/
Интересното при нея е, че много лесно може да се стартира втори (и колкото си поискаш още) акаунти - т.е. може да се отворят два и повече скайпа едновременно. С по- старите версии това ставаше, но трудно, свързано със създаване на още компютърни акаунти. Тук това е улеснено.
п.с. - версията е излязла още на 3 февруари, ама аз сега научих за нея - на българската страница на Skype си е още версия 3.8  _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Фев 21, 2009 17:18 Заглавие: |
|
|
Филипов е прав- Skype става все по тежък, неудобен, грамаден и рекламен! _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 21, 2009 17:41 Заглавие: |
|
|
| Аз ползвам 2.5.0.154 - май последната версия без безполезни екстри. А и не зарежда със стартирането си и модула за SMS-и. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 21, 2009 21:24 Заглавие: |
|
|
| Аз си стартирам по колкото си искам и с по-стара версия (3.8.0.188) и с един акаунт - има един процес (SkypePM мисля че беше, аз съм го изтрил направо), спираш го и даваш на скайпа run as се с един акаунт и излизат колкото искаш. |
|
|
 |
|