|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dimitar_cher Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2009 21:36 Заглавие: тв Роял |
|
|
Здравейте,колеги!
Не можах да намеря нищо в нета,затова търся помощ от вас.Дойде ми за ремонт тв Роял,който няма модел.Тв-то беше с дефектно захранване,което вече работи,след което ми изписа EEprom error.С празна памет тв-то стартира,но не може да сканира тв програми.
Не мога да уточня и кое шаси е.
Под ТХО-то има номер TH-2128F 2.PCB Паметта на програматора показва,че е дефектна.Нито се чете,нито се записва.
Нуждая се от сервизно описание и бин.
Състав на шасито:
LA76931 J 7N
LA78040
TDA 2003
Прилагам ви и снимки,ако някой се досети.
http://i63.photobucket.com/albums/h140/ani_pz/IMG_2608.jpg
http://i63.photobucket.com/albums/h140/ani_pz/IMG_2613.jpg
http://i63.photobucket.com/albums/h140/ani_pz/IMG_2614.jpg
Не ми трийте темата,господа всезнайковци!Щом като съм писал във форума,значи наистина имам нужда от колегите,не от вас! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
velo Опитен потребител

Регистриран на: 08 Апр 2006 Мнения: 794 Местожителство: dimitrovgrad
|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2009 21:39 Заглавие: |
|
|
Колега вижте лични а аз току що помолих модераторите да я върнат  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2009 22:12 Заглавие: |
|
|
| dimitar_cher написа: | | Не ми трийте темата,господа всезнайковци!Щом като съм писал във форума,значи наистина имам нужда от колегите,не от вас! |
Извинявам се първо че пиша във вече заключена тема.
Така-не съм аз модератора,който е изтрил въпросните теми-да не решиш че съм аз.Видимо е обаче че дори и тази тема в момента не е оформена съгласно правилата.
Хубаво е да имаш обаче малко уважение към хората които се грижат този форум въобще да го има,като такъв,а не да прерастне в някакво анархистко сборище.
Така че вместо да наричаш модераторите тук със всякакви квалификации можеше да прочетеш правилата на форума и на конкретния раздел.И ако все пак и там не откриеш проблема заради който ти се трие темата-да се свържеш на ЛС с някой от модераторите и да разбереш защо е била изтрита темата.
Не виждам защо има да се делим на модератори и колеги.Като искат всички които не им е угодно да пишат под някакви правила-па изнесете се-направете си собствен форум-без модератори,без правила,пишете,бришете.Но тук правила ще има и ще се спазват.
Освен това-не знам какво имаш под "колеги" но поне за колегите-модератори по-разделите-смело мога да кажа че са повече "колеги" от който и да било останал в този форум-без значение дали се занимават колкретно с ремонт на ТВ или с каквото и да било друго...
Темата приключва.Участието на пусналия темата във този форум-също! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|