|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 27, 2009 11:23 Заглавие: Дистанционно за TX92 |
|
|
Телевизора е Ferguson mod. T59F. Обаче ми се струва, че вътре шасито не е от тая кутия. Така или иначе е шаси TX92. Eто това му е дистанционното:
Не излъчва. Опитвам да го оправя, но безуспешно. За да търся ново ми е нужна помощ. P1672Y и FRC2521 ли са му аналозите?
Иначе засега ТВ работи с един друг много стар пулт, но той няма нужните бутони за Р+ и Р-, не превключва и програми над 9...
P.S. Намирам, че това, оригиналното е RCT3003... _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 27, 2009 11:31 Заглавие: |
|
|
Да-те са. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Пет Фев 27, 2009 11:32; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 27, 2009 11:31 Заглавие: |
|
|
Да, това са му аналозите.
По отношение на програми над 9 -> задържане на първата цифра и след това директен избор и на следващата.
Оригиналния пулт трябва да е с трансмитер 3004.
След като не излъчва -> резонатор, кондензаторчетата на двата му крака, светодиод, транзистор, ограничителен резистор, някоя разсъхнала се спойка ... |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 27, 2009 11:35 Заглавие: |
|
|
Абе май ще ги насоча към нов пулт. Оригиналния е с два светодиода и са в паралел. Може да съм опуснал някоя спойка, резонатор нямам засега за проба, ще го помъча още малко и приключвам...
П.С. не съм сигурен, че разбирам точно на кое в пулта му се вика "трансмитер", ама в тоя дето уж е оригинален пулт има чип "капка", залят с черен компаунд (или каквото е там"), това нещо е монтирано на малка платчица без никакъв надпис и тая платчица, оформена като ИС е запоена за основната платка на пулта - и май ми се вижда, че е сменяна някога, но не съм сигурен, всеки случай имаше много презапоявано преди мен... _________________ All Rights Reserved
Последната промяна е направена от ivankrivodol на Пет Фев 27, 2009 11:39; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 27, 2009 11:38 Заглавие: |
|
|
А и по отношение на Р+/- при някои представители от това семейство май имаше някакъв номер  |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|