| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
antonat Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 27, 2009 21:45 Заглавие: какво ще кажете за DELL d600 |
|
|
Здравейте
Утре ще ходя да гледам един лаптоп да си го купя,модела е DELL d600, дотук всичко е ОК , обаче малко съм бос защото досега несъм имал собствен лаптоп, и незнам какво да гледам да не се прецакам най напред,разбрах за пикселите,за бутоните и за външния вид. Обаче как да видя характеристиките който са ми обявени, дали са същите в деиствителност! И нещо друго ако има за гледане моля помагайте
Предварително благодаря:) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ge6a_kj Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 27, 2009 22:03 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Обаче как да видя характеристиките който са ми обявени, дали са същите в деиствителност! | Досега не съм чувал някой да се е оплакал от подобно нещо.Гледай да е с добри характеристики .И ако може го пробвай преди да си го купил.Обърни внимание на клавиатурата, защото един приятел си взе лаптоп и не му бачкаше "D"-то, апък уж беше в перфектно състояние!
Успех! _________________ Знаете ли, че светлината е по-бърза от звука. Доказано е, че изглеждаш интелигентен преди да си отвориш устата! |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 27, 2009 22:09 Заглавие: |
|
|
И колко пари това? И с какви параметри е, че аз намирам, че е с 512 RAM, 14"" дисплей и 30Gb Хард? Ако е така и е за 1078 лева му е множко...
P.S. явно обаче го взимаш втора ръка _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
antonat Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2009 8:32 Заглавие: |
|
|
за 200 лева ми го дават от ръка,мен това ме претиснява най много. информацията която имам е че батерията нестава другото е било ОК. Ако е така наистина как да не го вземеш. днес на обяд ще го гледам!
няма ли някакви програмки за тест? |
|
|
 |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2009 8:45 Заглавие: |
|
|
Има колкото искаш...свали си Hiren's boot cd там има всичко за мемтест и хдд тест,огледай лаптопа за механични повреди,да не е бил изтърван Като го пуснеш да се тества,почукни го леко по корпуса виж да не се рестартира или изключва,все пак искай някаква гаранция било тя и седмица  |
|
|
 |
|