| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ge6a_kj Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2009 20:50 Заглавие: Проблем с троянец |
|
|
Здравейте!Някакъв нахален троянец ми е скочил.Със symantech antivirus го намира и немога да го махна.С nod32 даже не го намира.А пък с Trojan remover е същото като с Nod32.Moля кажете някаква добра програмка с която да махна тоя паразит.Всичко от замунда съм го пробвал и нищо не ми върши работа.
Благодаря предварително! _________________ Знаете ли, че светлината е по-бърза от звука. Доказано е, че изглеждаш интелигентен преди да си отвориш устата! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2009 20:54 Заглавие: |
|
|
EWIDO
Макар че съм с NOD32 и ги хваща без проблем ,явно нода ти е фалшименто .Най доброто е формат на С то и ОК. |
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2009 21:13 Заглавие: |
|
|
Пробва ли да пуснеш Windows във Safe Mode и оттам да пуснеш чистачката?
Друг вариант е, ако имаш втори компютър подръка, да се закачи твоя диск за малко като 'втори' на другото ПЦ, и там да се пусне чистачка.
Баш проблема на повечето чистачки с троянците не е че не се 'справят', а че троянеца е резидентен в паметта и работи, докато пускаш чистачката, и пречи на почистването. Затова пробвай по-горните варианти. _________________ “Да се пазиш от кон отзад, от вол отпред, а от комунист отвред…” |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2009 21:32 Заглавие: |
|
|
Май с тази програма Ewido се опрай.Направил съм си един image като си преинсталнах компа.Той си е готов с всички те му програми, незаразен, направо супер .Ако има проблем пускам от него да чете и готово.Няма да се занимавам с преинсталции и други.Благодаря на всички отзовали се ! _________________ Знаете ли, че светлината е по-бърза от звука. Доказано е, че изглеждаш интелигентен преди да си отвориш устата! |
|
|
 |
elektrik216 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2009 21:55 Заглавие: |
|
|
Щях да ти препоръчам Spybot. Но след като си си свършил работа... Програмата открива много троянци и тн, които Avast, Nod 32, AVG не са засекли. _________________ Тролеите напред!!! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2009 22:16 Заглавие: |
|
|
Ей ся си викам аз що не взема да пусна едно "контролно" с тази програмка spybot, то пък взема че намери още 3 заразени файла.Дано вече да се опрай че ще откача.
Ако се сещате още програми казвайте, че с всяка нова идва още някой незнаен вирус .
Мерси _________________ Знаете ли, че светлината е по-бърза от звука. Доказано е, че изглеждаш интелигентен преди да си отвориш устата! |
|
|
 |
penkeler Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 01, 2009 10:19 Заглавие: |
|
|
| Тука има една дълга тема по този въпрос, която продължава повече от 2 години. Ако все още имаш проблеми, поразрови се, сигурно ще намериш решение. Аз лично плзвам "Malwarebytes Anti-Malware" безплатна програмка, която ми е разрешавала проблеми които не са успели да решат доста други програми. |
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 01, 2009 21:04 Заглавие: |
|
|
| Работя с AVG free и засега нищо не пропуска. Но вероятно без преинсталация на системата няма да стане, ако този "нахален троянец"си го "лепнал" чрез крак или нещо подобно... Преди време аз пък чрез "свободна програмка" си вмъкнах един "Zlob", който по-късно се убедих, че е една от най-гадните напасти... |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 01, 2009 21:12 Заглавие: |
|
|
| penkeler написа: | | ..."Malwarebytes Anti-Malware" безплатна програмка.... |
Не е баш изцяло безплатна - за да и работи "защитния" модул трябва да се плати... Иначе е добра. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Мар 01, 2009 23:17 Заглавие: |
|
|
Честита баба Марта на всички!
Омръзна ми вече, заразените файлове само се множат и уж антивирусната ги чисти, а пък те продължават да седят.Пускам да го преинсталирам!Ако и с това не се опрай ...
Благодаря на всички отзовали се! _________________ Знаете ли, че светлината е по-бърза от звука. Доказано е, че изглеждаш интелигентен преди да си отвориш устата! |
|
|
 |
|