|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
CryngOrc Гост
|
Пуснато на: Пет Апр 09, 2004 8:04 Заглавие: Subwoofer |
|
|
Здравейте.
Смятам да си правя як СубБАС към 150Вата но се 4удя каква точно кутия да сложа.
И какъв говорител също.
Значи някой ако скоро е правил такова нещо и си е купувал и говорители и знае кои са хубавите на пазара в момента моля да сподели:))
Трябва да е 8Ома(усилвателя ми е готов вече)
Или някой ако има някакви яки модели от JBL, Bose или Peoneer плс да каже.
Абе вобще приемам идеи за суббас.
(Абе не точно суб бас, ще свири горе долу от 22-200Хз) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
rusin Опитен потребител

Регистриран на: 18 Авг 2003 Мнения: 306 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Пон Апр 12, 2004 12:28 Заглавие: re |
|
|
Здравей,
http://www.shema.ru/cgi-bin/rshema.pl?name=7&file=savbuf.shtml правил сам го с БГ бас 80Вт/8ома от "пасат електроникс " НЧУ е 50ВТ/8ома от ТДА 7294 +-28/3А Но баса много не издържа. каквото и дя правиш си намери качествен бас за кутията талашит 17 мм и слагаш от вътре дунапрен 20мм, за лепило прома и навиваш видий/закължително/ за изолациа на задната стена -мека гума+видий.
трабите за бас-рефлекса -79мм има такъв стандарт. УСПЕХ ! |
|
|
 |
Koshmara Гост
|
Пуснато на: Съб Апр 17, 2004 21:32 Заглавие: |
|
|
| Znachi az imam 2-na bass kasa - skiahme ja v edin magazin v Stara Zagora i si napravihme po-kompaktna s edin moj poznat. Znachi za dunaprena ne sym saglasen ... tova 1-vo. 2-ro ima novi basi na PIONEER po 150 leva - 200 wata - kojto ne verva, da dojda da go sloja v bagajnika da otkachi. 3-to > Ne si kupuvaj stapala na izvestni firmi - te samo iskat pari a nishto ne davat! Az naprimerm sym s ULTIMATE - amerikansto ... ima mnogo amerikanski stapala, deto stavat .... ima edno v NDK na SONY deto e dobre za 2 bass kasi za okolo 450 leva :) A za edna bass kasa - ima stapalo BLAUPUNKT - pak v NDK - 150 leva struva staria model i 160 novia - 160 WATS sa i 2-ta i zemash edin Pioneer ili Kenwood za 150 leva. Kutiata ot 18 mm po vkus, no da ne e po malka ot litrite na tova, koeto ti davat po kniga, inache basa se zori njakak si ... ne moga da ti objasnja - ako se izlojish - sam shte razberesh! Lek den! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|