| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tddyyy Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 01, 2009 19:39 Заглавие: нов програматор не върти всички положения-Edesa LL 115 |
|
|
Здравейте,
Поставих нов програматор на пералня Edesa LL 115.Пералнята я имам от 2001г. и досега съм нямал никакви проблеми с нея.Новия програматор на някой от цифрите от 1 до 10 не иска да се върти автоматично и трябва да ги завъртам аз.Виждам как програматора прави опит да завърти на следващата цифра, но не може.Само на някои цифри/операции/ програматора се върти автоматично.
Много моля ако някой има инфо, да ми каже къде е проблема!
Благодаря на всички! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
elmondo-ivan Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 02, 2009 16:50 Заглавие: |
|
|
Защо не провериш-правилно ли си монтирал новият програматор... _________________ Ай сиктир,бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор... |
|
|
 |
tddyyy Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 03, 2009 8:41 Заглавие: уточнение - Edesa LL 115 |
|
|
Забравих да спомена че с новия програматор, пералнята работеше без проблем около 5 седмици.След което програматора започна да не върти всички програми/около80%/.Виждам как се опитва да завърти, но като че ли не му достига сила.Има ли някъде на програматора-аз не видях-място от където се регулира силата на въртене.Забелязах че и аз на ръка доста трудно го завъртам.Да не би да се е затегнал програматора.Ако знаете дали мога да го направя да се върти по хлабаво.Мисля че тук е проблема.
Благодаря! |
|
|
 |
Тодор Тодоров Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 03, 2009 9:38 Заглавие: |
|
|
| На оста на програматора има ли механизъм , който да управлява пускането на вода във ваничката за прах? Лостова система, която обикновено създава проблеми. |
|
|
 |
tddyyy Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 03, 2009 10:45 Заглавие: edesa ll115 |
|
|
| Да има.Но движението е следното. Програматора се върти, като в даден момент- има една пластасова шайба отзад на прогр. - тя е в контакт с друго пластмасово краче/което е хванато към прогр. с натегната S образна тел/ което пък управлява пускането на водата.Разкачих всичко и в двата варианта завъртането на програматора е едно и също по сила. |
|
|
 |
|