| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 03, 2009 11:51 Заглавие: SAT DVB YUMATU X100 |
|
|
| На дисплея 4 нули.На изхода никакъв сигнал.На IF коненктора излиза постоянно напрежение.Имам друг работещ и съм разменил захранване и лицев панел.Не влиза във връзка с компа за смяна на софт, нов дъмп съм налял (макар че нямаше JTAG конектор си поиграх да изведа от процесора)-ефект никакъв .Очаквам съвет за по нататък, или да го връщам и да пишем времето за работа по него в раздел загуби. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Вто Мар 03, 2009 19:01 Заглавие: |
|
|
| Може да опиташ със смяна на RAM-а |
|
|
 |
capitani Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 03, 2009 19:13 Заглавие: |
|
|
Пробвай да подухаш с топъл въздух процесора,рамта и флаша може да има студени спойки.
Последната промяна е направена от capitani на Вто Мар 03, 2009 21:11; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 03, 2009 19:19 Заглавие: |
|
|
| Да ,по принцип при инициализацията ,ако SDRAM нещо не е в ред -не тръгват -виж чипа ,или връзките към него от процесора. |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 04, 2009 9:42 Заглавие: |
|
|
Нищо интересно не виждам там ,освен рецептата с прословутите кондензатори в захранването ,и начина за зареждане на софт,което общо взето съм изчистил ,понеже съм сменил захранването ,пък и зареждане на софт съм изпробвал на другия приемник който е тук.Връзките около проца и RAM-а съм огледал ,измил с коресилин .Ако мога да отделя време ще си направя труда и да го сменя за да видя резултата. |
|
|
 |
|