| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tito_trifonov Опитен потребител

Регистриран на: 28 Сеп 2007 Мнения: 116 Местожителство: София, Благоевград
|
Пуснато на: Пет Мар 06, 2009 9:46 Заглавие: Как може да се изкарат номерата от болкирана SIM карта |
|
|
Здравейте! Имам една Глобулска карта дето не я ползвах около5-6 месеца и по дяволитеи забравих пина.... набъсках го 3 пъти и разбира се толкова и сбърках и сега карата ми е блокирана. Пробема е че тя по принцип бе спряна, а на спряна карта не дават PUK кода от оператора, а и дори да го знам, като не си знам пина ... пак не мога да влезна. Вътре имам много, ама много важни номера и са копирани само на тази карта а сега ми трябват! Идеята ми е дали някой прави тази услуга и да може да ми свали инфото от карата....
Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Mario-G Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 06, 2009 15:52 Заглавие: |
|
|
| Ако си намериш PUK-кода, не ти трябва пина, а и на книжката, която ти дават с картата срещу PUK-а го има и съответния пин код. |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 06, 2009 16:15 Заглавие: |
|
|
| Веднъж в един офис ма Мтел ми прехвърлиха номерата от една карта на друга с помощта на някакъв четец. Не ми искаха ПИН-а, прехвърлиха номеата от картата в четеца и после като пъхнаха новата ги прехвърлиха от четеца в картата. Само че картата не беше блокирана, но въпреки че си имаше зададен ПИН я прочетоха без него. За блокирана карта не знам дали ще стане, но може да питаш някъде. |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 06, 2009 21:51 Заглавие: |
|
|
| Аз си мисля,че и Глобул четат карти като МТел случайно видях веднъж в Германос.Пробвай там. |
|
|
 |
valentin subashov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 06, 2009 23:26 Заглавие: |
|
|
| Имаше четци за СИМ карти които се включват в USB на компютъра.Продаваха се миналата година в магазините на "Конрад".Мисля че не четяха заключени СИМ карти. |
|
|
 |
tito_trifonov Опитен потребител

Регистриран на: 28 Сеп 2007 Мнения: 116 Местожителство: София, Благоевград
|
Пуснато на: Съб Мар 07, 2009 14:12 Заглавие: |
|
|
Ще хвана да им се обадя на операторите от глобул и да им се помоля
да ми дадът PUK кода, пък един път да си отключа карата, щом казвате че в германос могат да ми прехвърлят номерата...
Значи все пак има техническа възможност.... Проблема е ако не ми дадът пук кода, дали с четеца на карти ще стане??? |
|
|
 |
|