| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
toyota_starlet Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 07, 2009 19:01 Заглавие: От механични към електрически стъкла |
|
|
| Здравейте, искам да ви попитам може ли да си преработя механичните стъкла в електрически. Става въпрос за двуврата кола (тойота старлет 95 година). Въпроса ми е ако някои го е правил да сподели как точно става и мога ли да си го направя сам без да имам особенни познания по електроника. Също така намерих някакав комплект за 120лв. в интернет, който пише че има всички необходими частиза подмяната на механичните механизми с електрически. Ако някой го е ползвал да сподели. Благодаря ви предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bucovalov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 07, 2009 19:08 Заглавие: |
|
|
на вектричката ми сложих 4 ел стъкла (така де всичко ми е ел вече ) самичък воден единствено от мерак , смених цялата инсталация на колата това лято че с всички допълнително прекарани кабели беше грозно , трябва да си подсигуриш цялата необходима инсталация за тях плюс още винаги необходими допълнителни кабели и гас с поялника и тресчотката , пожелавам успех ! |
|
|
 |
toyota_starlet Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 07, 2009 20:34 Заглавие: |
|
|
| Благодаря ти колега но само да те питам дали има смисал да взимам този комплект. Или да си купя от някоя морга само моторчета, копчета и кабели. |
|
|
 |
chavdar68 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 07, 2009 21:38 Заглавие: Ел стъкла |
|
|
| Не разбрахме от къде си ,но поразпитай по моргите може да има за твоя модел тойота но с ел стъкла . Купуваш си само механизмите и ако са само с моторчето е лесно -ще прекарваш само по два кабела за всяка врата ,реверса ще става от бутоните .Бутоните -има и нови от магазинната мрежа , или от морга -от някоя кола .Свързването не е сложно .Ако има нещо неясно -питай на "лични" .Успех ! |
|
|
 |
|