| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 08, 2009 17:55 Заглавие: |
|
|
| Като гледам ,че не знаеш един бушон откъде да си купиш ,много ми е трудно да си представя как ще нулираш брояча в SMD чип ,да не останеш накрая без принтер! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vankata_ Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 08, 2009 18:44 Заглавие: |
|
|
Да, прав си.Аз за това и питам.Може да обясниш как да се справя а не да се правиш на умен с чувството си за хумор.
Не знам дали усещаш но постовете ти се променят Само че не мисля постоянно да вървя след тебе и да коригирам Запознай се с правилника на форума и с кой бутон се отговаря |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 08, 2009 19:01 Заглавие: |
|
|
Ами ти като си толкова умен не можа ли да вденеш че номера е този бушон не е да контактува с касетата а самата касета като се вкара в принтера и тоя бушон опира в две пера ,които се намират в самия принтер, укъсява ги, рисетва принтера и изгаря.Анадъм?Така са го измислили. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Vankata_ Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 08, 2009 20:14 Заглавие: |
|
|
Какви постове се променят приятелче?
Я обясни за невежите? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 08, 2009 20:30 Заглавие: |
|
|
Eй сега ще ти обясня в бан-листата.То бива арогантно бива ама...  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|