| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
hunterS Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 08, 2009 15:45 Заглавие: |
|
|
Ами то няма нищо сложно иска просто познания в електротехниката
Еи ся щи го разбия спецялно за теб опитен потребителю.
Та значи какво имаме тук:
Това е сръвнение:
Момчета това е все едно да имаш ГРТ и да не му биеш кола а да го вържеш към земното на захранващия кабел което е пълна глупост
ГРТ-Главно Разпределително Табло това е табло на хотели ,кооперации и други големи сгради то подава на подтабла като ТЕ-Табло Етажно на ГРТ задължително му се прави външно заземявъне със заземителен подцинкован кол който се набива в земята коловете може да са повече зависимост от това клко ома съпротивление трябва да се достигне което пък е заложено в проекта исчислено от проектанта.
куму е нужно заземление на тръби ми заземете и на кумшийката или бийте кол пред входа и с едно ПВА2 опашете сички метални елементи в сградата- това е бъзик по отношение на изказването за заземявъне на мекивръзки и тръби на другите потребители,ПВА2- наименование на проводник гъвкав многожилен използващ се за заземление и отземки и тн.
що просто не си сложи след бойлерното табло 3 проводна линия и да върже ДТЗ като фаза и нула си влизат на входа и от изхода и вързва фаза и нула към боълера а третия краи (ЗЕМНО) го подава на входа на ДТЗ на нулевия краи и готова работа корпуса на бойлера е заземен а той е вързан с тръбите и ето ти нормално защитен бойлер-съвет как да подходи с подвързването на боълера със ДТЗ без да пуска напълно нов проводник от ел.таблото на апартамента си
.ДТЗ-дефектно токова защита сработваща при 30мА ток Ампиража на която зависи от това колко киловата е бойлера от което пък зависи какво сечение проводник да използва в инсталацията си.
Сега по ясно ли ти стана
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 08, 2009 16:58 Заглавие: |
|
|
А правописа ти е под всякаква критика, но това сигурно е от желание да обясниш колкото се може по-бързо това което искаш? Но не става само с ядене...  |
|
|
 |
hunterS Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 08, 2009 18:38 Заглавие: |
|
|
Ами ако ще се търсят кусури то идеални няма нали знаеш а в бързината хората много работи правят сещаш се така че ако искаш да кажеш нещо по темата казвай ако ли не гледаи правописи  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 08, 2009 18:50 Заглавие: |
|
|
А чи що не си тури един ТНН направо (Трафопост Ниско Напрежение)  |
|
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 08, 2009 19:18 Заглавие: |
|
|
"куму е нужно"
Прудавам мъшку кулело на стару!
Айде малко зор си давайте, какво е това по 10 грешки на изречение, а препинателни знаци - съвсем няма. Тук е форум за образовани хора с професия, не за бъдещи депутати на Атака! _________________ “Да се пазиш от кон отзад, от вол отпред, а от комунист отвред…” |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 08, 2009 19:20 Заглавие: |
|
|
| hunterS, аз на твое место бих се позамислил все пак за правописа си, ако уважаваш поне малко себе си и околните. Както се казва в една реклама - "Всичко е от значение"....., не само сърцевината на темата. |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 08, 2009 19:30 Заглавие: |
|
|
| Или образно казано: не може да пише, ама акъл дошъл да дава. |
|
|
 |
hunterS Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 08, 2009 23:42 Заглавие: |
|
|
Да както виждам хорската простотия край НЯМА. Аз аматьори такива несъм нападал никого тука че да ме налазвате
Обясних един от начините за подвързване на шибан бойлер защото ме дожаля за некомпетентноста ви и отчаяните ви опити да заземявате меки връзки ли ебати вица Аз го писах това във форум за електроника а не на олимпиада по български език и един човек които няма какво да каже просто уплюва другия така че преди да ме уплювате вижте жалките си коментари и тогава нападаите. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 08, 2009 23:51 Заглавие: |
|
|
Пусналия темата така и не се мярна повече от сумати дни.Така че катинар.Ако въобще се появи-да пише ЛС на модератор за отключване.
Потребителя hunterS получава едноседмична почивка от форума за да поохлади страстите. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|