| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
WINNER Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 0:29 Заглавие: Дистанционно |
|
|
Здравейте
нов съм тук и не знам дали мястото на тази тема е точно тук но не намерих по добро място...
Въпросът ми е следния- на паркинга в УНСС сложиха бариера която се дига с дистанционно и един приятел ми каза че бариерата е с отворен код или нещо такова. Посъветва ме да питам в този форум за информация от каде мога да си намера такова дистанционно което разпознава такав код и може да отвори бариерата. Ако няма такова дистанционно можете ли да ме насочите кам сервиз или нещо такова където да ми направат дубликат на оригиналното дистанционно.
Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 0:43 Заглавие: Re: Дистанционно |
|
|
С коя версия линукс е?Това в кръга на шегата Значи най-добре се свържи със съответните хора който са решили да сложат тази бариера и ги попитай дали няма да ти направят..Иначе това което искаш ти си е Противозаконно! _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
WINNER Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 1:04 Заглавие: |
|
|
| не става дават се само на преподаватели и служители студентите си зимат като някой преподавател им отстапи своето... за жалост аз нямам близък преподавател ... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 10, 2009 9:13 Заглавие: |
|
|
Ами щом така са си преценили хората да дават само на определени служители си е лично тяхно право.
Форума никога не се е славил с това че тук се обсъждат неща,които са противозаконни или начини и вратички да се заобикалят дадени закон.И сега няма да е така.Катанец. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|