|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Дилян_93 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 13, 2009 23:14 Заглавие: Irda - проблем |
|
|
Здравейте на всички.
От доста време се опитвам да подкарам 1инфра ред на кампютъра. Още при първото инсталиране преди 2 години ми правеше номера, но след серия от несполучливи опити се отказах. След някоя друга седмища пак ми прещрака нещо и пробвах, и взе че тръгна. Ползвах си я много време, докато не се настани вирус в компютъра ми.
Занесох го на сервиз. След като си го взех обратно всичко което беше свързано с USB портовете не работеше, инсталирах си отново драйверите, но този път ирдата не тръгна. Мине ,немине време пробвам но не става... Сложих си драйвера,изписва ми че устройствато работи както трябва, но то не иска. Интересното е че след като ирдата е включена в компютъра не иска да се появи онази иконка,с вълничките, (не се смейте),а когата я извадя от USB-то я намира,но сами разбирате че няма как да стане номера, нали.
МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ
Ето нейна снимка: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=352696 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Съб Мар 14, 2009 2:08 Заглавие: Re: Irda - проблем |
|
|
С такова и аз брах кахъри .... и накрая го оправих с чука Насочи се към нещо по-марково.. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 14, 2009 9:33 Заглавие: |
|
|
| Ползвам рядко същото устройство, но досега не съм имал проблеми. Явно е до бройката. |
|
|
 |
Дилян_93 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 19:49 Заглавие: |
|
|
Здравейте.
Купих си нов инфра ред.
Благодаря на всички отзовали се.  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|