| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
apisabvgd Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 15, 2009 20:20 Заглавие: Схема за кола с радиоконтрол! |
|
|
Трябва ми схема на кола с дистанционно,смисъл схема на платката в колата дистанционно ще намеря и другите части,но немога да намеря схема!Сигурно ме мислите за дечко,но планирам да направя голяма кола на 12V или пък по-малко,но ще стане и така,оформя се нещо като проект!Мерси предварително!
Като искаш да ти се праща някаква документация си оправи мейла от профила да е видим |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пон Мар 16, 2009 0:27 Заглавие: Re: Схема за кола с радиоконтрол! |
|
|
Колко команди?Какво разстояние? _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 16, 2009 15:39 Заглавие: |
|
|
| Еми трябват ми напред,назад,ляво,дясно!И обхват от 60 до 100метра макс 100метра,защото ще стане по-сложно!Мерси предварително! |
|
|
 |
mitaka_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 16, 2009 15:53 Заглавие: |
|
|
Ти да не си мислиш, че като е до 60м ще е по просто. Вземи си една такава играчка, измъкни си каквото ти трябва и си готов. Такива играчки има 20-30лв. _________________ "Живей така,че след време да те е срам да разказваш,но да ти е гот да си спомняш" |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 16, 2009 22:26 Заглавие: |
|
|
Правилно ти казаха за играчката.. кодера и декодера за 4 те команди е изпълнен обикновено с чипове TX2B & RX2B който подържат 5команди!Вадиш чиповете и по схемата от пдф а им ги правиш с 2 високочестотни модула TX433 & RX433, с подходящи антени и настройки на 100 метра няма да има проблеми ако не и на повече.При мен работят на няколко КМ с насочени яги антени :)Като пари модулите са по 15 лева и като гледам цялата работа готова завършена работеща ~100Лв.За кодер и декодер може и с пик процесори ако си на ТИ с тях  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
kaica_niko Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 16, 2009 22:38 Заглавие: и |
|
|
Щом си решил да си правиш кола , правилният сайт е този:
http://modelistika.com/index.php
а не тук, с извинение към колегите но ако караш по техните идеи ще ти стъпи колкото да си купиш една . разгледай сайта и сам предцени какво и как да направиш , В повечето случаи е по-добре да си купиш нещо готово за този проект от колкото да го правиш , паричната равносметка почти винаги е еднаква с готовата продукция а по-някога и по-скъпа , но качеството има значение. Успех |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 16, 2009 23:17 Заглавие: Re: и |
|
|
Хах то да си купиш готово е най лесно! А колко мислиш струват готовите? 10 лева ли Мен ми се струва че за това като качество ако трябва да си го купи ще му прилошее Нека да провери! _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
nobodyshadow Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 17, 2009 17:26 Заглавие: |
|
|
| Благодаря много на всички помогнахте ми много реших да взема някаква проста с 5 команди за 20 лв да и взема някой неща и с малко повече труд и търпение ще стане!Още веднъж мерси на всички! |
|
|
 |
|