| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
icemans Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 18, 2009 17:20 Заглавие: Тунер за Panasonic |
|
|
| Здравейте! Търсим ТВ Тунер на един колега за телевизора му. Значи модела, който пише на старият е ENV57D13G3 (Made in Slovakia). Става въпрос за 29 инчов телевизор. За съжаление обаче такива тунери са кът или много скъпи. Та някой наясно ли е това дали има аналог и какъв. Благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 18, 2009 21:33 Заглавие: |
|
|
Оформи си темата съгласно правилата-състав на телевизора,шаси и т.н.
По въпроса за този точно тунер има тамън 2 теми,само че няма кой да пусне търсачката. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
icemans Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 8:31 Заглавие: |
|
|
| Извинявам се за което и благодаря! Не съм много навътре в нещата и затова незнам какво е шасито и други подробности. Признавам си, че не ползвах търсачката, тъй като преди това ползвах Google и обиикновено там също ми излизат линкове с резултати от форумите. Предал съм вариантите на колега! Благодаря! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 10:53 Заглавие: |
|
|
Няма кво да предавате варианти,ами занесте телевизорчето на някой който разбира и който това му е работата. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|