| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RM Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 18, 2009 16:59 Заглавие: За границите на виртуалния(електрония) и истинския живот |
|
|
Мамка им, измислили електрони цигари. Преди време гледам един приятел, захапал една пластмасова тръбичка с батерийки вътре и като смука ли смука... и то дим излиза. Като духнеш отпред и то светка диодче ... Мани друго ами я пълни и с няква смрад от тубички, ментол ли не щеш без никотин с никотин.... Спомена и за неговата(жена) в къщи нещо ... дали не праска някоя PC-кутия или е истинска, не смея да питам.
КАКВО е следващото нещо, може би да рупаме CD-та (това не е ново джапонците ги правят вече от царевица), направо ме е страх за децата какво ли ги чака....? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 18, 2009 21:50 Заглавие: |
|
|
Нещо като виртуалния секс ли ?  |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 18, 2009 22:19 Заглавие: |
|
|
Между другото, само две неща в живота на хората са проектирани калпаво. Нуждата от храна и нуждата от секс. Заради тях правиш компромиси. Или велики дела. И двата случая са отклонение. Компромисите те водят към дъното на блатото. Великите дела довеждат до "изгонване" от блатото. Ама ако не мислех основно с оная си работа 99.9% от това което съм направил да е умряло в зародиш. Сега умира на фаза "прототип". Вече е станало и изобщо не ме кефи. Отива в кашона при другите "станали" неща. След 2-3 години се подарява или ако е твърде неразбрано за масата, просто се изхвърля.
А за виртуалния секс ... те си знаят Всички породени асоциации са случайни и плод на "въображението" им. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 18, 2009 23:26 Заглавие: |
|
|
Истинския пробив ще е невралния интерфейс за директна комуникация човек-компютър. Има новини вече в областта но е още рано. Поне още 20-ина години ще трябват. След това много предмети ще загубят стойност и много неща ще се променят по принцип. _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Чет Мар 19, 2009 2:15 Заглавие: |
|
|
Според мен много скоро няма да ти се налага да правиш РЕАЛЕН секс, да ядеш ИСТИНСКА храна.Както и да излизаш от дома си за да работиш и т.н. Другото което много ме плаши е че правят опити да сърфираш в интернет чрез мозака си без комп...... което според мен е КАТАСТРОФА! _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
hapy_boy_21 Опитен потребител

Регистриран на: 22 Май 2005 Мнения: 448 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Мар 19, 2009 12:14 Заглавие: |
|
|
Един познат казваше: "компютрите ще погубят света".
Май ще излезе, че е прав. _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 19, 2009 12:22 Заглавие: |
|
|
Ми що не си пиете ракията спокойно ами се притеснявате за глупости.На тия работи това им е хубавото че като вземат да те притесняват много ,много ,дърпаш му шнура от контакта и си гледаш кефа. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 19, 2009 13:44 Заглавие: |
|
|
| Матрицата ,матрицатаа...! |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 19, 2009 14:19 Заглавие: |
|
|
И Жул Верн като е писал неговите романи някои хора са викали така ама виж - сбъднаха му се нещата. Та нищо чудно...хм, матрица...хм...  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 19, 2009 14:53 Заглавие: |
|
|
| Що бе ,аз сериозно . Има и един друг основен закон -количествените натрупвания след определен праг водят до качествени изменения ,дано да са за добро ! |
|
|
 |
|