| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Den4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 12:40 Заглавие: Говорител - оправяне на хлътнало |
|
|
Здравейте колеги, след лек шут на говоритела ми се получи следното
Чудех се дали не пробвам с прахосмукачката но неискам да рискувам. Ако знаете някой друг начин много ще съм ви благодарен Не е пукнато просто е натиснато.
Другият път сам ще си редактораш темата. В кошчето.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nobodyshadow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 14:04 Заглавие: |
|
|
Давай с прахосмукачката. _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
|
 |
Georgi Iovchev Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 14:29 Заглавие: |
|
|
Другият път сам ще си редактораш темата. В кошчето.
Ако имаше някой и него да го редактОра
А иначе по темата може със прахосмукачка  |
|
|
 |
RM Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 15:00 Заглавие: |
|
|
Нема прахосмукачки... с устни колега, като го цункаш по здраво и ще се оправи....
А за редактОра .... не че ги защитавам ама имат по около 10 000 поста,
и сигурно бая са пописали заради малоумници. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 16:44 Заглавие: |
|
|
| Georgi Iovchev написа: | Другият път сам ще си редактораш темата. В кошчето.
Ако имаше някой и него да го редактОра |
Къв ти е проблема?Нещо смешно ли има та си се захилил кат женски полов орган в нови гащи?
Колегата (вероятно Филипов) е допуснал грешка в една буквичка и това веднага трябва да се натякне.
Не си ли се замислял че на ден слагаме по няколко десетки такива забележки и е нормално човек да обърка една буква?
Когато почнеш да вършиш толкоз работа във форума,колкото вършат модераторите и да отделяш по толкоз време за форума,колкото отделят колегите-тогава и ще правиш забележки че някой модератор е изял или сбъркал някоя буква!
Дотогава си налягай парцалите и се въздържай от подобни иронични забележки
Дано да съм ясен
P.S.И между другото да напомня че публичното коментиране действията на модераторския екип във този форум е забранено!
Ще помоля темата да продължи по същество. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Den4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 17:24 Заглавие: |
|
|
Значи пробвах с прахосмукачката, нестава защото тръбата не е толкова голяма за да захване хлътналото, а за цункането също не се получава, нямам толкова голяма уста ако имате други идеи ще се радвам да ги чуя, ако не ще се мъча да цункам и да прахосмугирам  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 17:40 Заглавие: |
|
|
Намокряш обилно с вода с някаква гъбичка става най-добре,чакаш 5 минути да омекне и сетне дърпаш с прахосмукачката.Трябва да стане.Няма начин да не стане.
И недей да мокриш извън намачканото. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 19:32 Заглавие: |
|
|
Ама прахосмукачката да е от тия с регулатора.Щото да нямаш после дупка в средата....  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
hapy_boy_21 Опитен потребител

Регистриран на: 22 Май 2005 Мнения: 448 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 19:52 Заглавие: |
|
|
Аа какво ти е направил горкия HI-SOUND, че го центрира така Добре свирят за цената и производителя си .... Имам ги два на 4 ома в кутия.
А ако непомогне с навлажняването с гъбичка и прахосмукачката, може да се пробваш внимателно и елегантно да отлепиш капачето. Другото ... се досещай сам какво да правиш. _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 20:46 Заглавие: |
|
|
| И аз мисля че най-лесно е ако свалиш капачката!Топиш периферията на капачката с коресилин обилно като не я оставяш да изсъхне в продължение на 3-4мин.,и след това я повдигаш с ножче или остър предмет.Изправяш внимателно, и лепиш с С200.Не се притеснявай от мокренето-не оставя никакви следи след това,лепенето също-С200 става безцветно след изсъхване,успех |
|
|
 |
|