| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 21:25 Заглавие: |
|
|
AE-1 със звук на наш стандарт не мога да се сетя въобще да съм срещал.От събратята му-също.
Слага се приставка звук само-процедурата е елементарна и няма никакви тънкости.
Входа на филтъра и за захранване 12В хващаш и това е... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
taralion Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 23, 2009 23:53 Заглавие: |
|
|
| Продължавам с проблемите на този телевизор. След като шунтирах резистора 1.2 Ом във веригата на кинескопа, той малко просветна и се получи някакъв баланс на бялото. Заприлича на 5 годишен "Електрон" с руски кинескоп. Тъкмо се зарадвах и щях да пристъпя към звуковата платка и при едно от пусканията видях, че се е образувала хубава възглавница. Възможно ли е да се е натоварило хоризонталното и нещо да е "дало фира" или си е чисто съвпадение? Нещо конкретно ще ме опътите ли или да почвам кондензаторите, използвайки правилото "от горе на долу и от ляво на дясно". |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 23, 2009 23:59 Заглавие: |
|
|
Не е възможно! Просто има и дефект в корекциите. Така със засилено отопление може да изкара някой месец, за година е съмнително. _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
taralion Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 25, 2009 16:30 Заглавие: |
|
|
| Най-после му отделих време и открих проблемната спойка за хубавата "възглавница". Макар и "Sony" старото си е старо. Благодаря на всички отзовали се помощ! |
|
|
 |
|