| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tyna Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 23, 2009 16:26 Заглавие: TV SANYO CE21B4 -пулт ДУ |
|
|
Здравейте,
въпросния ТВ-Sanyo CE21B4 дойде без пулт(ремонта беше по захранването)...Шасито е EB4-A21 .Реагира на код 236 от универсалния Pilot, сменя канали, с бутон menu се избират яркост контраст ..и т.н....само не влиза в меню за настройка на каналите.
Моля,да ми помогнете с информация кой пулт да закупя!
Не намерих нищо по "въпроса с търсене"
Спорна работа! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 23, 2009 16:39 Заглавие: |
|
|
мисля ,че FRC5643 ще ти свърши работа _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 23, 2009 16:48 Заглавие: |
|
|
Според мен пулта е този:
Но има известно разминаване с това:
| tyna написа: | | с бутон menu се избират яркост контраст ..и т.н.... |
В P3008 (FRC5643) действително я има въпросната команда за която споменаваш.
От посочения код на пилот (кой всъщност е универсалния, че са възможни леееки вариации понякога) някой друг "интересен" бутон от телетекстните не излиза ли?
Последната промяна е направена от RC на Пон Мар 23, 2009 18:07; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
tyna Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 23, 2009 17:19 Заглавие: |
|
|
Благодаря ви,колеги!
Универсалния ми пулт е Pilot supertel , отпреди 6-7 години. С бутоните на телетекста се влиза излиза в телетекс,но със зеления се включва/изключва bass и съответно го изписва.
Мисля да купя българския пулт(винаги да избираме българското) и дано пасне
Още веднъж благодаря!
ООпс,колеги,единият от вас ми е писал FRC5634, а другият FRC 5643,?
Кой е верният? |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 23, 2009 17:51 Заглавие: |
|
|
за това шаси съм записал- FRC 5643,но нека и RC си кажи тежката дума _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 23, 2009 18:28 Заглавие: |
|
|
Извинявам се за грешката в предишния си пост (разменил съм двете последни цифри).
От написаното до тук действително нещата се накланят към P3008 (FRC5643) макар, че имам известни съмнения защото въпросните команди за които се пише действително ги има но не бих казал, че са си точно на местата и при двата пулта.
Edit: Поразрових насам-натам и това което се среща като предлагани заместители води към пулта от картинката която е в първия ми пост. (А и нещо съм склонен да си мисля, че е именно той въпреки написаното като реакции по-горе на цитирания код).
Бих препоръчал преди да се правят крайни заключения да се огледа внимателно с този код (и с други за марката) всички бутони какво правят (освен еднозначните цифри, програми и звук).
Може и на лични, а пък крайния резултат ще бъде поместен в темата.
Edit2: За "клонинг" на това шаси оригиналния пулт е даден на 11 стр. от документа. Този пулт напълно се покрива и е вариант на онзи от картинката.
Точния заместител няма номер. Поръчва(т) се(го) като "JXMTA".
(Това в случай, че клонинга не се окаже много далечен). |
|
|
 |
|