|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
prompt Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 24, 2009 16:06 Заглавие: Търся съдружник за сервизен център |
|
|
Здравейте, търся си съдружник.
Отваря се, сервизен ценнър в района на Лозенец (близо до басеина "Спартак")
Обекта е разделен на 2 самостаятелни помещения.
В едното съм аз, а другото планирам, за въпросния.
Предлагам два вариянта, като схеми на работа с евентуалния кандидат:
1-ви. - Човека си работи самостоятелно и ми плаща - (250-300лв) на месец, като наем, за неговата част.
2-ри. - Работим заедно и поделяме приходи и разходи (преди това, трябва да се убедя, че човека е точен)
Да подчертая, имам нужда от човек с познания. (ремонт на платки, захранвания, електричар)
Неговата дейност, ще се свежда само до ремонтна.
Пусков срок на обекта 15.04.2009г.
При интерес за контакти и въпроси:
Тук - лично, или [email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tigar Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 24, 2009 23:20 Заглавие: |
|
|
Напиши колко е голямо помещението това електричар е много голямо понятие, е нямам интерес но може и да има колеги, които да провят интерес.И успех с начинанието. _________________ чистене на грешки на автомобили европейско производство, и автоелектроника. |
|
|
 |
banskia zet Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 26, 2009 21:31 Заглавие: гледах днес.... |
|
|
Интересно предложение но ме интересува переспективата и възможвостите за реализация.В зората на "56"-то действах под името: ЕЛИТ.Но после спряха работа + частен бизнес.Прехвърлих Фирмената регистрация и днес е голяма Фирма но не е с мое участие и мн.други в областта на охранителна ,съобщителна и битова електроника.Останах "държавен служител".Така че освен района в който съм израстнал "Лозенец" засега друго общо намам.Но мога да бъда полезен с големия си опит както като професия така и бизнес опит.Просто за удоволствие стига колегата да заслужава това!
Успех и при желание съм насреща..... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|