| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 29, 2009 23:14 Заглавие: проблем с дистанционно управление |
|
|
здравейте.от известно време дистанционното ми не работи .оказа се че светодиода явно не излъчва-защото когато го заменя със светодиод във видимия спектър той си засветва от импулсите.интересното е че като измервам оригиналния показва ми че е здрав и заключвам че той вече се е изтощил.обаче не знам каква е марката му .и така -според вас има ли голямо значение какъв ще сложа стига да е инфрачен какъвто намеря по магазините.
може да ви се стори глупаво но за пръв път се сблъсквам с такъв проблем.отуредба е -някаква австрийска и достатъчно възрастна. _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 0:25 Заглавие: отговор |
|
|
защото ако на колкото сервиза отида ще получа толкова различни отговора.има ли смисъл като мненията на колегите сам ще си направя даключение какво да направя-гъдела е не да го експлоатирам а да го правя _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 6:43 Заглавие: |
|
|
ами и от тук ,ако получиш повече мнение,кво правиш тогава _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 8:01 Заглавие: отговор |
|
|
преценявьм мненията и правя заключения какво да направя.искам мнения за да видя дали не греша някъде.така не се сърдя на другите а на себе си че не съм взел правилното решение.за мен идеята е важна а осъществяването на идеята си е мой проблем _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 8:40 Заглавие: |
|
|
| Вместо само да чегърташ що не напишеш нещо съществено -марка, модел на уредбата; особености, каквито има. Дистанционното, модел,марка - снимки отвътре, отвън. С какъв чип работи? Па току виж някой ти помогнал... |
|
|
 |
|