| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
karaivanoff Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 20:40 Заглавие: Разкодиране на Blaupunkt Alpha CC |
|
|
Здравейте,
Скоро ми попадна една доста дърта кола с едно дъъъърто фолксвагенско радио - Blaupunkt Alpha CC... обаче, както се сещате, от седяне "на бабата в гаража" в Австрия свършил тока и се заключило... може да е дърто, даже му няма капака на касетата, ама е кораво и искам да го съхраня. Та ако някой може да помогне с едно кодче за отключване, ще съм му много благодарен... серийния номер е:
VWZ1Z1V1446456 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 20:52 Заглавие: |
|
|
В близкия сервиз ще ти помогнат. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
ogi tv Опитен потребител

Регистриран на: 07 Апр 2006 Мнения: 243 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 21:09 Заглавие: |
|
|
Ама поне кажи от къде си. _________________ Роден да ловува-Принуден да работи |
|
|
 |

|
|
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 31, 2009 7:50 Заглавие: re: |
|
|
| Кодчето в сервизчето, не се пиши "гявол" .......... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Апр 01, 2009 9:11 Заглавие: |
|
|
Руснаците ми помогнаха, а българите ми "дават акъл"... типично впрочем...
Само за "гяволъка" да обясня нещо: не отивам в "сервизчето", щото там е истинския "гявол" - "майсторчето" в гаражчето, което ще цъкне 2 пъти на КРАДЕНИЯ софтуер на Blaupunkt (или на някой правен генератор, но в никакъв случай купуван) и ще ми даде кода, написан на ръка и ще ми вземе 20(30) кинта, на които дори няма да плати данъци, щото няма да ми даде касов бон...
та така...
Приятен ден на всички! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 01, 2009 9:34 Заглавие: |
|
|
Ами като сме гяволи ние техниците чий чеп дириш тука във форума на техниците да ти помагаме
А за това дали си плащаме данъци,дали не,дали издаваме касови бонове или не-айде да не коментираш,ако обичаш
Като дойдеш при мене-като ти извърша някаква услуга или ти продам нещо и в замяна не получиш касов бон-тогава ще приказваш.А дотогава си налягай парцаливите анални части
Аман от .... (тук ще се самоцензурирам,че не ми подобава като модератор иначе с удоволствие щеше да получиш една тучна и завъртяна на три ката със споменаване на половината ти рода от нежния пол)  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|