|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 19:19 Заглавие: SAT receiver Botech 9000CI CPA - търся дъмп за флаша |
|
|
| Търся дъмп за флаша TE28F160C3T ,процесора е STi5518 ,дъното IT484SE-Ver-R1.2 ,2004.04.13 Досега му сменях СДРАМ ,CI чипа ефект 0 ,паметта не се трие последния сектор с JTAG ,на програматор става ,но ми трябва сигурен файл ,че платката няма да издържи още много разпоявания ! Блатодаря ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
capitani Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 20:51 Заглавие: |
|
|
| Имаш поща. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 30, 2009 21:55 Заглавие: |
|
|
| Тези ги имам ,но бих искал нещо проверено ,единия файл е за FTA ,ако се вярва на това ,което пише в ZIPа ,а другия е за флаш M28F160C3 ,доколкото разбрах тези приемници имат версия със стар и нов дисплей ,различават се и по номера на платката 384 и 484 ,така че ,по добре свален от такъв . |
|
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Вто Мар 31, 2009 7:18 Заглавие: |
|
|
| Много специфичен файл.Май ще трябва да пробваш с файловете от TNT-DEPO.Мога да ти пратя програмиран флаш с някой от тях но колко ще свърши работа никой не знае. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 31, 2009 15:34 Заглавие: |
|
|
Ще чакам да изпадне някой такъв приемник ,странното е ,че JKEYS не успява да го изтрие ,въпреки че в процеса на триене не дава грешка ,но после дава ,че паметта не е празна ,и грешка при запис на офсет 7FFF2004 ,на Willem програматора я изтри и записа ,ама не бях уцелил файла ,не бързам !
ПП Оправих се с JKEYS -def файла е бил калпав и паметта затова не се триеше ,сега пробвах със 5-6 файла -нищо ,само с оригиналния завърта веднъж и после излиза Е1 ,може пък да не е от софта ,но се чудя какво ли ,по I2С щрака ,не съм сменял само тунера и ЦАП -комутатора ,знам ли ? |
|
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Чет Апр 02, 2009 7:56 Заглавие: |
|
|
| Попадна ми BOTECH9500IR с СРА чип. Като свалих СРА чипа се държеше точно по начина който описваш - възможно е проблема да е там.Ако намериш отнякъде може да направиш проба.Ако още ремонта е актуален мога да поровя по старите платки. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|