| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 01, 2009 10:19 Заглавие: |
|
|
Аз ще си вземам след няколко дена този но не посочената цена.
В линка има информация и за много останали рутери.
Тука посочения рутер е на цена 76лв с ДДС и гаранция 2 години. _________________ Алармени системи, Видеонаблюдение и контрол на достъпа. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Sniks Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 01, 2009 11:28 Заглавие: |
|
|
| Аз работя с Linksys Wireless-G Broadband Router WRT54G2 в панелно жилище без никакви проблеми. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Сря Апр 01, 2009 11:59 Заглавие: |
|
|
Тендата е 300мегабита ако клиента е от аналогична марка нали се се сещаш И то тия 300 мегабита не са реални ами макс 50.Според мен "най хубавия" трябва да има поне 32мВ изходна мощност да прави поне 2.2мегабайта на безжичната,10мегабайта на жичната мрежа.Да не забива.Да не е печка..Да има читав софтуер.Да има поне 16МБ рам.И да е под 70лева  _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
danieldd71 Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 11, 2009 18:13 Заглавие: |
|
|
Без да налагам мнението си аз бих избрал рутер на който може да се смени фърмуера. Аз лично имам опит с ASUS 500W, ASUS 520 GU със сменен firmware DD-WRT и ASUS 530g v1.0 със стандартен софт.
Първите 2 модела имат УСБ-та и може да си направиш Web Cam server, FTP server и други глезотийки върху самия рутер. 530-ката съм я "пържил" натоврена със над 130 компютъра едновременно ( при изключен WiFi ) и освен че грееше повечко от нормалното се държеше учудващо стабилно. DD-WRT става и за други рутери ( Linksys, D-Link i др. ). Какво ще си избере човек зависи от приложението на рутера и не на последно място финансите |
|
|
 |
|