| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
plamuzunova Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 04, 2009 15:27 Заглавие: Кинескоп на телевизори hyundai |
|
|
Здравейте, никъде не мога да намеря отзиви за кинескопите на телевизори Hyundai. по-точно ме интересува за модела Hyundai CB 2168 BFS. Всяка информация за това дали са добри като цяло телевизорите им ще ми бъде от голяма полза  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 04, 2009 15:50 Заглавие: |
|
|
Телевизор кат телевизор.Кво ли има да се чудиш на телевизор дето струва 150-200лв.
Влизаш в магазина-харесваш един и тва е.Колкот изкара-толкоз.Докато е в гаранция-добре.После като изпуши-отива на майстор.Ако става-става.Ако не-отива в гюма.Ако кинескопа свърши курса-пак там.
Примири се че всичко вече се прави в Китай.Без значение кво пише,без значение коя марка е... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
plamuzunova Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 04, 2009 17:03 Заглавие: |
|
|
И аз така мисля, но реших все пак да попитам от питане глава не боли.. много мерси за отговора  |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 04, 2009 17:32 Заглавие: |
|
|
Телевизора е направен прилично! Кинескопа е тоя:
Увеличить фото »»
На тази фирма кинескопите са много добри, поне така беше преди 20г. Има малък проблем със схемното решение, и най вероятно телевизора да изгори до един месец. Ама няма да се косиш! Нали е гаранционен. След като мине през сервиз за отстраняване на недостатъка, би трябвало да няма повече проблем. Ако вече не са взети мерки от самия производител де. А и не мога да гарантирам, че всички от този модел са произведени с тоя кинескоп!
Божилов, не си прав! Много е хубаво да се пита, преди да се купи. Особено в днешно време, дето не се знае какво има вътре в телевизора. Този модел става за купуване! _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 04, 2009 18:47 Заглавие: |
|
|
| mitachi написа: | Телевизора е направен прилично!
На тази фирма кинескопите са много добри, поне така беше преди 20г. Има малък проблем със схемното решение, и най вероятно телевизора да изгори до един месец. Ама няма да се косиш! Нали е гаранционен. |
Митачи, ами той тоя човек хич не ми се вярва да хукне да купува баш тоя телевизор след този анонс.  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Апр 04, 2009 19:03 Заглавие: |
|
|
Негова си работа дали ще го купи. Той да си направи сметка. Искаше да види с какъв кинескоп е, показах го. Според мен е по добре да купиш нещо, дето си получил мнение за него, отколкото изобщо да не знаеш какво има вътре. Ама има и едно друго нещо. Телевизора е направен като шаси добре, не са предвидили че с тоя кинескоп ще има проблем. Проблема е в кадровата развивка. Много са големи токовете и гори интеграла от прегряване. Има си решение на проблема. Но трябва да предвидиш едно посещение в сервиз. А като купи незнаен китайски боклук с втора употреба кинескоп, да предвиди 5 посещения в сервиз. Мисля, че имам опит, за да преценя кое как е изработено. Това шаси, ако е правено в Китай, е правено в един от най добрите заводи там. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Апр 04, 2009 20:05 Заглавие: |
|
|
| mitachi написа: | | Божилов, не си прав! Много е хубаво да се пита, преди да се купи. |
Не съм искал да кажа че не е хубаво човек да се консултира преди да закупи нещо,а нещо съвсем друго.
И то е много просто-
Имам усещането че жената очаква техниката,която купува сега е такава,каквато е била преди 10-20-30 години.Когато се правеше все едно че няма никога да се купува ново.Поне с такова усещане,като че ли ще го купува-като че ли ще векува тоя телевизор.
Оня ден правих един 8 програмен SHARP от 78ма година-първо посещение в сервиз.За студена спойка на потенциометъра на говора,който даже и не пръщи.Особено като се има на впредвид колко никотин и мазнотия имаше по тоя телевизор...
Сега такава техика няма Без значение какво пише на нея-Hyundai,Sony,Philips.Нито пък и ще проима.Щото ако се тръгне да се прави такава техника-
-първо ще фалират фирмите,щото няма да има на кого да продава.
И второ-
-ако е само една-цените и ще са по-високи двойно,да не кажа и повече от на останалите...
А тя като вземе нещо друго да не се надява,че и за него няма да се наложи да ходи до сервиз заради заводски недомислици.Това напоследък е често ивление.
Кинескопите Chunghwa се правят на момента в Китай и не са лоша марка.То всичко вече се прави в Китай.Сигурно скоро и литовците ще си изнесат производството на кинескопи в Китай... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Апр 04, 2009 20:12 Заглавие: |
|
|
Това е снимка от споменатия телевизор. Както се вижда, ако се вгледаш по внимателно, пише че се прави в Малайзия. Което е по различно от P.R.C. И в края на краищата е по добре, отколкото да попадне на някое по скъпо изделие с кинескоп от любима марка SAMSUNG! _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Апр 04, 2009 20:20 Заглавие: |
|
|
Мите,едно е да пише,съвсем друго е къде в действителност се прави...
Не че имам нещо впротив качеството на китайските стоки.И от тях има и хубави,има и лоши.Ако търсиш нещо за левче-по всяка вероятност ще попаднеш на лошо.
Ако търсиш същото за 100лв-по всяка вероятност ще попаднеш на читаво.
Както междувпрочем и навсякъде е така. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|