| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 22:12 Заглавие: отключване/разкодиране сименс А 55? |
|
|
донесоха ми сименс а55 от португалия обаче не харесва българските сим? какво мога да направя по въпроса разполагам с комп ,дата кабел за ц55 сименс дата суит за мц 60 и freia обаче последното нещо май е бъгнато не парви нищо нито с а55 нито с мц60 е въпроса е може ли да тръгне телефона с наличните неща и как ,че да зарадвам майка ми по случай 8 март? _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 22:40 Заглавие: |
|
|
| С оригиналния кабел не става, с него само мелодии и картинки и синхронизиране на адресната книга става, трябва да се захрани кабела от РС-то, това става с друг кабел или като подадеш 5-6 волта на 3 краче, тогава можеш с фреята да го отключиш вече. |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 22:57 Заглавие: |
|
|
може ли да обясниш малко по подробно в моя кабел се ползват 2,3,4 краче сеифал съм си флаша(бин файл) от мц 60 на харда дали кабела не ми е напаравен както трябва
не ми се дава 5-6 волта на 3 то краче на запазен работещ телефон пройзведен в германия и НЕ ПРЕДНАЗНАЧЕН за българския пазар
все пак ако е само това начина къде трябва да щракна в фречта?  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 07, 2005 0:00 Заглавие: |
|
|
О-о-о-о, извинявай, това дето съм го писал е за 45 серия, за 55 е на 1 краче но щом си чел флаш и си го записал на харда, значи кабела ти е наред, нещо програмата ти или нещо друго? |
|
|
 |
smd Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 07, 2005 5:03 Заглавие: re |
|
|
С коя версия на фреята го чете? _________________ 123 proba |
|
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Пон Мар 07, 2005 11:44 Заглавие: |
|
|
С версия 15 , 18 идеални са!!Само да не е за тест поинт!!Ще трябва да го резнеш!!  _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Пон Мар 07, 2005 11:47 Заглавие: |
|
|
http://gsmfree.vipserver.ru/Siemens/Siemens_Testpoint.htm Погледни тук!! _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Мар 07, 2005 12:16 Заглавие: |
|
|
май ферията ми е бъгава ще сверя дали кабела ми е като на картинката
ама след бърз поглед е така има нещо друго телефона не беше разпознат от дата суита ми който е за мц 60 но съм го пробвал и бачка с ц60 това нормално ли е?
благодаря за съветитепочвам проби  |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 07, 2005 12:27 Заглавие: |
|
|
аз съм^  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 07, 2005 12:36 Заглавие: |
|
|
не мога да дръпна фреията 18 от руския сайт siemens-mobile.ru може ли читав линк и какво трябва да резна че нещо не разбрах  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
|
|
 |
|