| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 18:17 Заглавие: CUC4510 |
|
|
колеги някой може ли да ми помогне със схема на телевизор Blaupunkt IS70-49VT.шасито е GRUNDIG CUC4510.благодаря предварително  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 18:26 Заглавие: |
|
|
| пратих ти нещо.Схемата я има във фаилообменника и аз от там съм я свалял.Ако ти трябва още нещо пиши. |
|
|
 |
bobitv Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 18:29 Заглавие: |
|
|
| Имам на 3410, ако искаш ще ти я пратя. |
|
|
 |
siracov Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 18:32 Заглавие: |
|
|
| провери си пощата ако има разлики опиши го по подробно |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 19:29 Заглавие: |
|
|
проблемът е че телевизора е мой в къщи.от година някаде му мръдна корекцията E\W.но нали знаете че на обущаря обувките му все скъсани не ми остава време да се занимая с него значи регулира се но не мойе да се оправи"възглавницата"при прави линии в средата са изкривени на вътре.не съм се задълбочавал оше но другата събота съм решил да го почна.някой ако е оправял такъв дефект ще съм му благодарен да подскаже.да не губя време де благодаря момяета за схемите  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Ангел Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 06, 2005 23:06 Заглавие: |
|
|
Бае Тишане,случвало ми се е намотки на късо в L-чето за корекция.Ако намеря подобно шаси за сапун-сменям ,ако не-пренавивам
И не бързай...-моя работи кривичък от 3 години,на нашите казвам че е от кабеларката!!!И те вярват!Техник съм все пак  _________________ "Сега всеки ден,всеки час навсякъде има матриял..." |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Мар 07, 2005 22:55 Заглавие: |
|
|
АНГЕЛ и аз знам каде е долу горе проблема ама нали е моя и не знам как да го почна но като си пусна някой готин филм на DVD и ме хваща яд.ако не се загледаш не личи.ама нали имам професионално изкривяване...и го виждам.а за бубинката си прав.от нея смятам и да почна.благодаря-лека и спорна  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
tvservice Опитен потребител

|
|
|
 |
|