| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
famoza7 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 04, 2009 20:39 Заглавие: TV tuner Card |
|
|
На скоро ми подариха tv-card за компютър която е закупена преди две години и досега не е пускана.Реших да я поставя на моя компютър за да видя как работи но нещо не тръгва.Разпознава се от компютъра качвам и драйварите и ми показва черен екран все едно няма сигнал а съм включил кабелната телевизия към нея.Прегледах в интернет за нови драйвари и си намерих но пак същото се получава.Просто незнам явно как се настройва скапаната карта или драйварите са ми гърбави.Ще съм ви благодарен да ми поясните как точно се стартира това чудо на техниката А извинете модела на картата е : Easy TV Capture (secam D/K) model:LMTV-P7130F tv tuner card Благодаря ви предварително!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
|
|
 |
Mario-G Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 04, 2009 21:55 Заглавие: |
|
|
| Пробвай с Fly2000TV и драйвера за saa713x, който го има на сайта с Fly2000TV. Най-вероятно и да заработи тунера, да не работи дистанционното, но все пак е нещо. |
|
|
 |
famoza7 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 04, 2009 22:22 Заглавие: |
|
|
Да точно тези драйвари съм пробвал от интернета!!!! Добре де като не може да тръгне този БОКЛУК защо го продават по магазините Така като гледам този проблем не е само при мене.Много хора явон са се прецакали за съжаление.Но все пак няма ли някакво решение за стартирането на този хардуер? |
|
|
 |
Mario-G Опитен потребител

|
|
|
 |
chwor Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 05, 2009 18:40 Заглавие: |
|
|
| Потърси някакви драйвери за saa713x тук: www.pctuner.ru/ |
|
|
 |
danieldd71 Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 11, 2009 17:53 Заглавие: Re: TV tuner Card |
|
|
| famoza7, Този тунер е капризен и не тръгва с всички дъна. Опитай на друг компютър с друг чипсет |
|
|
 |
tonovd Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 18, 2009 20:31 Заглавие: |
|
|
| От опит! Голям проблем с тунери и дъна! Последно - ако тунера ти е стар, а дъното съвсем прясно - най малкото което ще ти направи е да ти накъдри контурите на целия запис от видеокасета и телевизия! Истината - ново дъно, нов тунер и скъп естествено, най добре под ХР! |
|
|
 |
|