Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

TV tuner Card

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
famoza7
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Апр 04, 2009 20:39    Заглавие: TV tuner Card Отговорете с цитат

На скоро ми подариха tv-card за компютър която е закупена преди две години и досега не е пускана.Реших да я поставя на моя компютър за да видя как работи но нещо не тръгва.Разпознава се от компютъра качвам и драйварите и ми показва черен екран все едно няма сигнал а съм включил кабелната телевизия към нея.Прегледах в интернет за нови драйвари и си намерих но пак същото се получава.Просто незнам явно как се настройва скапаната карта или драйварите са ми гърбави.Ще съм ви благодарен да ми поясните как точно се стартира това чудо на техниката Shocked Shocked Shocked А извинете модела на картата е : Easy TV Capture (secam D/K) model:LMTV-P7130F tv tuner card Благодаря ви предварително!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Апр 04, 2009 21:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Не си сам в борбата с това изделие - http://www.google.bg/search?q=LMTV-P7130F+&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:bg:official&client=firefox-a
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Mario-G
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Апр 04, 2009 21:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Пробвай с Fly2000TV и драйвера за saa713x, който го има на сайта с Fly2000TV. Най-вероятно и да заработи тунера, да не работи дистанционното, но все пак е нещо.
Върнете се в началото
famoza7
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Апр 04, 2009 22:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Да точно тези драйвари съм пробвал от интернета!!!! Добре де като не може да тръгне този БОКЛУК защо го продават по магазините Evil or Very Mad Така като гледам този проблем не е само при мене.Много хора явон са се прецакали за съжаление.Но все пак няма ли някакво решение за стартирането на този хардуер?
Върнете се в началото
Mario-G
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Апр 05, 2009 13:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Пробвай и с тия от другия форум Arrow http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=8da73f882b4cb16383e6216b155f38c5&showtopic=16153&pid=120408&mode=threaded&start=#entry120408, някъде мярнах че се продава за 38 лв. нова, то затова е толкоз евтина явно, щото няма гаранция, че ще проработи...
Върнете се в началото
chwor
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Апр 05, 2009 18:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Потърси някакви драйвери за saa713x тук: www.pctuner.ru/
Върнете се в началото
danieldd71
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Съб Апр 11, 2009 17:53    Заглавие: Re: TV tuner Card Отговорете с цитат

famoza7, Този тунер е капризен и не тръгва с всички дъна. Опитай на друг компютър с друг чипсет
Върнете се в началото
tonovd
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Кричим

МнениеПуснато на: Съб Апр 18, 2009 20:31    Заглавие: Отговорете с цитат

От опит! Голям проблем с тунери и дъна! Последно - ако тунера ти е стар, а дъното съвсем прясно - най малкото което ще ти направи е да ти накъдри контурите на целия запис от видеокасета и телевизия! Истината - ново дъно, нов тунер и скъп естествено, най добре под ХР!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети