Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся схема за KENWOOD

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ranger
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пон Мар 07, 2005 11:38    Заглавие: Търся схема за KENWOOD Отговорете с цитат

Някои може ли да ми помогне да намеря схема на KENWOOD KR-A5020 AM-FM STEREO RECEIVER. Че нещо спря да свири а без схема не мога да открия проблема и за мое сажеление не мога да открия схема също.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Rockton
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София - Люлин

МнениеПуснато на: Пон Мар 07, 2005 15:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Съжалявам че не мога да ти помогна със схема! Търсих из моите "архиви" но уви ,за това нямам! За Кенууд имам схеми на няколко минисистеми и усилватели, също и на едно крайно стъпало, всичко ми е на хартия!
Кажи какъв е проблема, ще се опитам да помогна!!! Very Happy
Ranger
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пон Мар 07, 2005 18:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами проблема е че по едно време започна да смесва входовете, после някои не искаха да свирят и накрая нисхо не сте да свири. Имам самнение кам аналоговите ключове, ама в варна не мога да ги намеря да ги сменя да видя дали ще се оправи. Мисля че крайните стапала са наред. А ако може да ми кажеш как в България може да се порачват части че сам любител и не сам много запознат.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети