| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
videnminchev Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 11:24 Заглавие: Моля за съвет за TV Sony KV-28FX66U с шаси AE-6B |
|
|
Телевизора е внесен от Англия, и е само на система Pal I: UHF Е21-Е69. Има ли възможност посредством сервизното меню да се добавят и останалите канали Е2-Е12 и S-каналите. Четох в сервизното ръководсрво, но не видях такава възможност. Моля някой който има опит и желание да ми обясни как става трансформацията, дали по софтуерен път, дали само със смяна на тунера, по друг начин, или е просто мисия невъзможна... . Благодаря предварително на всички, които ми отговорят. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tehnika Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 11:42 Заглавие: |
|
|
| тунера е само на дециметров обхват.слагаш друг.с превключването на обхватите-добавяш елементи.изводите от процесора които превключват обхватите са дадени на маса-махаш .трябва да оправиш и говора.това после |
|
|
 |
videnminchev Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 16:17 Заглавие: |
|
|
Благодаря за бързия отговор. За смяната на тунера ОК, приставката за говор също ОК, само незнам какви елементи и къде да ги добавя за превключването на обхватите, както и кои изводи от процесора са за смяна на каналите. Извини ме за дилетантския въпрос, но за сефте се захващам с такъв тип телевизор, а е на приятел и е въпрос на чест да му го оправя (безплатно разбира се.... ) |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 21:47 Заглавие: |
|
|
Слагаш нов тунер, на цена близо 200лв. и готово. Другите работи ще ги оправи tehnika
 _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 22:05 Заглавие: |
|
|
| Просто няма смосъл от тази гимнастика.Има няма 2-3 години ,аналоговата телевизия отива в небитието.Да се включва към някой цифров оператор (които ще му дадат приемник , който се включва без да има нужда от тунер) и да се радва на телевизора си . |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 22:11 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | на цена близо 200лв |
Тези от Сони не си поплюват.Е затова китайците продават. |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 16, 2009 22:23 Заглавие: |
|
|
| evgevg написа: | | ...Тези от Сони не си поплюват.Е затова китайците продават. |
Е то сега каквото се продава от марка Sony (поне у нас) нали е пак китайско... _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|