| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
huk40 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 22, 2009 20:11 Заглавие: |
|
|
| От къде започна темата,та до къде стигна...Хванали сте се за пустия диазотен оксид и го не пускате.Хора,в изследователската работа високите напрежения намират голямо приложение.Например в легирането на метали,получаването на сплави и др.Има само една грешка не съм обърнал внимание на тока,той трябва да е някъде около 5А и да може да се регулира.Извинете за неточността и моля ви не ми берете грижа с какво ще се надишвам.Най-лесния вариянт е да си взема 1 джонга и готово... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zmeios Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 22, 2009 21:03 Заглавие: |
|
|
Колегите според мен се изхвърлиха с надишването, да. Но факта, че можеш да срутиш половината блок, си остава. И аз не одобрявам особено работата в домашни условия с опасни химикали. _________________ “Да се пазиш от кон отзад, от вол отпред, а от комунист отвред…” |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 22, 2009 21:29 Заглавие: |
|
|
| А какво е това - Джонга? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 22, 2009 21:39 Заглавие: |
|
|
| zmeios написа: | | Колегите според мен се изхвърлиха с надишването, да. |
Що да са се изхвърлили?Като гледам в случая най-вероятно постановката наистина е такава,квато я предположи Ваклин.
Така и момчето не благоволи да каже за какво са му тези окиси.
Плюс разни смея да кажа дървено-философски лафове от сорта на
| Цитат: | | легирането на метали,получаването на сплави и др. |
извлечени от учебника по химия за 10клас,втория срок,голямото междучасие...
Та малкия,слушаме какви сплави ще получаваш и какви метали ще легираш?Целият съм в слух-чак съм наострил уши ейтакае-  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 23, 2009 2:10 Заглавие: |
|
|
Наистина няма да е лошо да кажеш за какво ти е тая волтова дъга.Не вярвам някой от колегите да ти открадне изобретението.Остана и хим.лаборатории да си правим.Необходимо е да знаем за да може да те насочим към някакъв по реален път.Знам че за никелиране или хромиране са необходими и токове над 160А. за покритие от 100 квадратни сантиметра.Иначе тока зависи от напрежението и съпротивлението.А си ни дал като изискване само тока.необходимо ще е и да се ориентираме какво ще е съпротивлението за да може да ти се дадат и полезни съвети _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
|
 |
huk40 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 23, 2009 10:09 Заглавие: |
|
|
| Както и да е....все едно не съм питал. |