| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fenbg Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 23, 2009 13:30 Заглавие: Търся човек за смяна на трафове |
|
|
Здравейте , купих си уредба техникс technics sc ch 404 на оригиналните колони неми харесва как звучи за това ползвам Тонколони
Техникс 2 х 80 вата реални и 2 х 160 вата музикални
Проблема е че като усиля до край започва да криви звука и на двата видя тон колони пробвах
Едно момче от нета има същата уредба и тои каза че за да свирило по добре е сменил трафа , крайното стъпало и кондензаторите .....
Той изка да му изпратя усилвателя в шумен за да го направи 2 х 60 вата като смени трафа , крайното стъпало и кондензаторите и след това нямало да криви звука и ще свири 2-пати по добре
Вапроса ми е : Има ли нещо вярно в димите на това момче и дали някой от софиа би могъл да го направи че ме е страх да пратя усилвателя след като него познавам
Поздрави и блогодаря |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
the_bull Опитен потребител

Регистриран на: 31 Май 2007 Мнения: 660 Местожителство: Монтана(Студент в Русе)
|
Пуснато на: Чет Апр 23, 2009 13:38 Заглавие: |
|
|
Има ли смисал да сменяваш трафа,крайното стъпало и кондензаторите?
Вярно е мощността със сигорност ще се увеличи ако се променят тези неща но какъв е смисала от начинанието. Ако ти се струва слаба по добре си купи усилвател, който да свържеш с уредбата (Ако има линеен изход примерно или какъвто изход има) и нещата пак ще са си същите. Имай в предвид, че подобна смяна няма да е евтина за да имаш някаква изгода. _________________ Постулат на Хорнер за петте удара:
"Опитът е право пропорционален на потрошеното оборудване." |
|
|
 |
fenbg Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 23, 2009 13:48 Заглавие: |
|
|
Той ми изка 40 лева за всичко
на мен по силно неми трябва , просто ми криви звука уредбата
Има ли начин да се махне това кривене |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 23, 2009 16:54 Заглавие: |
|
|
| Извинявай, че ти спамя темата, ама не се сдържах. Започна да става масова практика да се пише неграмотно по форумите. Наистина ли сте толкова неграмотни, или е мода да се пише неграмотно от днешните тийнейджъри? Тук е сериозен форум и това прави много лошо впечатление. |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 23, 2009 17:30 Заглавие: |
|
|
Неграмотни са си!За мен в случая доброто е това,че синът ми се усети тая година и хукна по уроци.Сам си ги организира,сам се оправя.Аз финансирам.Разбира се,синчето помага в работата ми,от която се вадят част от паричките.А може би точно това и му отвори очите-разбра,че цял живот да търчи по стълбата нагоре-надолу някак си не е за предпочитане Извинявам се за спама. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
|