| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 23, 2009 11:05 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Още повече при положение че тия платки ги има и не са особено скъпи |
Bojilov къде ги има евтини
Аз бях поръчал 2 бр за по 60 лв ми излязоха  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 23, 2009 11:27 Заглавие: |
|
|
Е 60лв не са много. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 24, 2009 7:57 Заглавие: re: |
|
|
Е, опекох го и нищо . Махнах етикета, не обичам да ми пуши хартия. Доста време го поливах и с флюс за всеки случай. Ама нищо. Поне с една бира да го бях полял. За съжаление ефекта е нулев.
И за 60 лв. платка има, дотук добре! А СПИДИ или друг доставчик ? А ремонт ? За втора употреба този върви доста евтино, между 100 и 150 лв.
Дали не е по добре да му купя втори, а този да ми остане за части ? Поне матрица и захранване ще ми остане като печалба. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 24, 2009 8:47 Заглавие: |
|
|
Еее ами без пари не може-тя таа работа не е като оная работа.
Сега че самата техника остарява и цената и пада,не значи че и резервните части за нея трябва да следват същия тренд.
Миналата годитна си купувах чисто ново ТХО HR за монитора в сервиза-75лв.
Нищо че цел монитор с такива размери втора употреба се намира за доста по-малко пари.
Въпрос на разбиране,удобдство,свикване ако щеш.
Койт му е угодно-купува.За койт не му е угодно-пишеш час на смъртта и го засилваш към близкия гюм.
Остава ти малкото човешко удоволствие и удовлетворение да гледаш как след 5 минути еръпшаните го транжират с яростни викове "Бакър батяя"  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 24, 2009 9:49 Заглавие: |
|
|
Божилов,ми то в тоя монитор колко бакър ще вземат,те тия мангали с тая техника ще пукясат от глад. А колкото за възможноста на ремонта тук решаващата дума има клиента.За клиента може и 10лв.да са много ако му се върти в акъла че е сменен само бушона. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Апр 24, 2009 9:59 Заглавие: ре: |
|
|
В кофата ??? Да не съм луд. Колкото пъти го изхвърля цял, толкова пъти ще се връща с нов собственик. Това е като бумеранг. Изхвърляш го цял а той се връща ли връща. Ако не при мен то при друг . |
|
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 24, 2009 11:07 Заглавие: Re: re: |
|
|
| Todorov написа: | | Е, опекох го и нищо | А какво направихте за да се уверите, че проблема е в процесора, прочетохте ли го за да може да сравните контролната сума? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Апр 24, 2009 13:28 Заглавие: ре: |
|
|
Дефектния чип е на NOVATEK, това е ясно отдавна. Нямам с какво да го чета. Дадох два линка по горе за варианти за четене, но дали някои го е пробвал това ?
За тези чипове програматора не е стандартен. |
|
|
 |
iwkom Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 24, 2009 15:36 Заглавие: |
|
|
Като чета всичко това по тази тема , съм бил голям късметлия имам го същия монитор от 5 години и съм го давал и на други да го ползват временно и още си работи пущината.  |
|
|
 |
Expressel Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 16, 2009 10:14 Заглавие: |
|
|
| При положение че не си свалил процесора от платката изобщо не е сигурно колко добре си го опекал. Аз ги свалям и го пека около 3,5 минути на 300-315 градуса докато му покафенеят буквите и след това отново на платката. Няма рекламация за сега! Има и един друг номер с едно съпротивление м-ду 5и и 6и крак, но не става винаги и не е надеждно. |
|
|
 |
|