|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 23, 2009 11:15 Заглавие: |
|
|
| emoome написа: | | Аз не намерих по разни справочници и в И-нет дори примерен чип в такъв корпус. |
Има има-със сигурност съм зареждал и продавам (или съм продавал) чип във такъв корпус (вече дали е същия-отделен въпрос).Просто ми е направило впечатление екзотичния корпус.Както и има едни други(MIP0254 примерно или ICE2A180Z)дето са във корпус на DIP-8,а пък са със 7 извода.Но айде тия вторите са по-масово срещани.
Лошото е че така и да тръгна да ровя-едва ли ще го намеря... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 23, 2009 11:26 Заглавие: |
|
|
Е, така де... -те тая и тая инт. схема е... с тоя корпус , ама аз не намерих никакъв пример  |
|
|
 |
Petko Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 25, 2009 18:18 Заглавие: |
|
|
| Въпроса беше за спорта, понеже не бях виждал такъв чип, интерсно ми е какъв е. Отзад се вижда само една 5. Работата е ясна ще преправя захранването или ще сложа друго. Благодаря на всички! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|