| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kaica_niko Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 22, 2009 21:10 Заглавие: e |
|
|
| А защо никой не се сети да попита каква е оптиката??? и най-ваче за колко пари я купи????. Според мен първо от там трябва да почнем и с извинение казвам да не слушаш колегите, които те съветват да въртиш тримера на оптиката и да правиш каквито и да било допълнителни настройки. Ако оптиката ти е читава ще тръгне без никакъв проблем ,ако разбира се проблема е в старата |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 22, 2009 21:32 Заглавие: |
|
|
Оптиката е читава.Купена е от мене.И от въпросните съм продал достатъчно сериозно количество без нито една проблемна.
Питащия пропусна да спомене и че преди това уреда е ходил на сервиз,където кой знае какво е чоплено и ручкано.
А съвет какво да прави съм му дал много отдавна и той се покрива с казаното от ЕLP-
| Цитат: | | да го занесеш на сервиз |
_________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
valentinos_87 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 22, 2009 22:38 Заглавие: |
|
|
| Дал сам го вече на човек работещ в сервиз и ще видиме какво ще излезне,но според мен оптиката си е читава "не се знае де",а проблемът можеби идва от механизма който движи самата оптика,защото когато пуснах"CD-то беше отворено"се виждаше как моторчето на моменти всякаш се забързва или забавя!Но немога да кажа нищо още,ще се разбере! |
|
|
 |
valentinos_87 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 26, 2009 1:58 Заглавие: |
|
|
Проблемът е решен! Проблема беше в механиката на оптиката която доста тегаво варвеше,сложихме си старата механика на новата оптика и всичко си стана!Сега си работи както преди!Мерси на тези който изразиха своето мнение и дадоха някое друго съветче! |
|
|
 |
|