Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

универсално дистанционно SANG

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
RUM+
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: с.Труд

МнениеПуснато на: Пон Апр 27, 2009 20:34    Заглавие: универсално дистанционно SANG Отговорете с цитат

Колеги, попадна ми едно universal TV remote SANG F-2100, само че не мога да разбера как се работи с него. Имаше едно малко лисче с обяснение на руски, ама дали аз нещо не разбрах или нищо не става от него.Книжка с кодове няма. Ако някой знае как се работи с него, нека пише. Благодаря. Има и снимка. http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2354/11157914661447179680.JPG
radoslavn
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Карнобат

МнениеПуснато на: Вто Апр 28, 2009 7:26    Заглавие: Отговорете с цитат

На Pilot същите дистанционни имат бутон АLARM,който се натиска и задържа при включен ТВ,докато ТВ изключи и готово.
Препиши обяснението на руски тук!
shopov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 16, 2009 16:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Колеги и на мен ми дойде такова дистанционно и нямам никакво упътване /книшка , ако някой энае как става нагласянето моля да сподели. Налучках: SET и DISP заключване / отключване. После SET и POWER вкарване на Код.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RUM+
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Май 17, 2009 17:44    Заглавие: Отговорете с цитат

С дистанционото имаше едно малко листче, на коеко на руски имаше упътване от няколко реда, но никъде не се споменаваше за заключване и кодове. То листчето някъде изчезна, но каквото пишеше съм го изпълнил, ама резултат никакъв.
Фикри Нури
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Kърджали

МнениеПуснато на: Пон Май 18, 2009 5:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако става въпрос за този модел мисля, че се натиска бутон SET до светване и оставане в светещо положение на светодиода до него. След това се вкарва кода.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RUM+
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Май 18, 2009 16:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Точно това е модела дистанционно, и колегата Шопов е прав. Аз го пробвах, така се отключва, вкарва кода, и заключва. Само че няма кодове. Ако има някой книжка с кодове нека я сканира. Аз сега си спомням за подобно на клиент, ще отида да провера дали е същото и ако е, ще сканирам книжката.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети