| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
eler Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 14:11 Заглавие: |
|
|
Бай Ваклин-на мене времето ми е ценно.Вляво до работната маса имам едни мои фирмени календарчета залепени на стената със цветния код съм си правил.Барабар с други важни неща-входове на цветностните чипове за това как се вързва транскодер(не че някога вече ще ми се налагат),кодове на най-масовите smd-транзистори и т.н.Да ама някой трябва да се наведе да погледне,а кокалите стари...
Да доходя всеки път до компютъра за един резистор-още по-лошо-на цели 60 сантиметра е от работната маса.
А и ме мързи-както хората са казали-"мързела е двигател на прогреса"
Всяко дори и минимално човешко действие трябва да бъде премерено и минимализирано до съвършенство-сиреч да се извършва с минималните нужни усилия,коит са необходими за да се постигне благоприятен резултат.Без много потене и усилия.Затва и навремето за магазина си купих 20 запалки-и ги наредих сложно,погеометричному така че на всеки квадратен метър в магазина да има по една.Да не ми се налага като паля тютюн да ставам,да ходя,да търся,а само кат ми се припуши блаженно да се присегна и дори и да е тъмно да ми попадне някоя...
А кратуна имам като слънце-грамадна е и на всичкото отгоре празна-имам да я пълня,да я пълня.Все още учените не съумяват да изчислят колко е хард-дисковото пространство на една човешка кратуна.Затова тъпча...
Для того у человека голова чтобы руки меньше утруждать.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Пон Апр 27, 2009 14:23; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 14:22 Заглавие: |
|
|
Е, щом има свободен ресурс, буай. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 15:15 Заглавие: re: |
|
|
| Ето малко и от мен. |
|
|
 |
Tzanko Todorov Активен потребител

|
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 23:00 Заглавие: |
|
|
Леле, жив да си, те точно тая беше! Мерси! _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 23:10 Заглавие: |
|
|
| Благодаря баи Иване ама аз само я копирах от поста на ELER-защото ми хареса. |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 28, 2009 8:26 Заглавие: |
|
|
Аз пък неговия пост го прочетох май през ред и си помислих, че дава такава за GSM само, затова не я погледнах. В такъв случай благодаря и на eler _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
|