| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Hristo_156 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 27, 2009 20:40 Заглавие: USB port за оригинално car audio за Alfa Romeo 156 |
|
|
Здравейте,
радио-касетофонът на колата ми не е ТНТМ, но ми се налага да опитам да му бъде приложено ТНТМ, но от разбирач.
Та оригиналната музика на Алфата е много добра - производство Япония. Захранва със собственото си крайно стъпало общо 8 говорителя, в т.ч. пищялките на предните врати.
Върти ми се отдавна муха в главата да попитам някой от форума, на "ти" с електрониката, дали може да му инсталира usb вход, срещу съответно разумно заплащане, за да мога да ползвам флеш памет. Сега се мъча с конверторна касета, която свързвам към дискмен. Да, ама не си е работа. Не одобрявам също и трансмитер на укв. Не ми се иска да сменям оригиналното радио, защото си е елемент от интериора на колата, а аз съм си маниак и не обичам шарениите на актуалните caraudio по магазините.
Моля ви за сериозно отношение към въпроса ми.
Благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 28, 2009 1:38 Заглавие: |
|
|
С флеш памет няма да е много лесно защото ще ти е небходимо да преобразуваш цифровия сигнал в паметта в аналогов.Помисли си една МП-3 дали те устройввва.Ако те устройва можеш да вземеш сигнал направо от слушалките и го подадеш към усилвателя на радиокасетофона. _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
|
 |
mitaka_1 Опитен потребител

|
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
lio Kler Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 28, 2009 10:28 Заглавие: |
|
|
Не съм чувал добри отзиви за тези трансмитери. Кабелът си е кабел, изведи AUX от касетофона и вържи плеъра (примерно едно Zen V Plus 2Gb (80лв от МОСТ). - купих си оня ден такова) _________________ Мразя като остават излишни болтчета... |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 28, 2009 10:32 Заглавие: |
|
|
Май устройството е по-евтино от всеки опит за проба. Мислиш ли че питащия има достатъчно познания след като иска | Цитат: | | да му бъде приложено ТНТМ, но от разбирач. |  _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
lio Kler Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 28, 2009 12:13 Заглавие: |
|
|
Да, това между другото е така. Но нека питащия да свикне с мисълта, че трансмитера ще вкарва яко шум  _________________ Мразя като остават излишни болтчета... |
|
|
 |
vessy007 Нов потребител

|
|
|
 |
Hristo_156 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 29, 2009 22:47 Заглавие: |
|
|
Благодаря на всички за идеите. фм трансмитера съм го обмислял отдавна, но от приятели знам, че не е удачен вариант.
Относно познанията на "питащия", който си има никнейм де: да той няма вашите познания и опит... Затова и пита тук, в този форум, а не във форума за риболов. |
|
|
 |
|