| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gemark Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 28, 2009 21:30 Заглавие: Помощ за програмата vrt disk 2006 |
|
|
Значи става дума за програмта справочник на електронни компоненти vrt disk имам версия 2003 и реших да си намиря по нова търих в интернет и намерих версий 2005 и 2006 но проблем с един фаил ecaregh на програмата намиращ се в директория prog антивирусната програма намира в файла вирус и на двете версий свалях от други места кадето можах но пак на същото място вирус аз съм с антивирусна AVG след като пусна да се инсталира по време на инсталацията ми дава грежка реших да изключа антивирусната но пак така имам и действащ ключ на програмата но незнам какво да направя
ще попитам може ли някой да ми помогне за това
с читав файл или програма знам ли кво да направя ще съм му благодарен |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 28, 2009 21:43 Заглавие: |
|
|
| Само от преди седмица. Има и други теми по въпроса, ама няма кой да потърси. |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 28, 2009 23:11 Заглавие: |
|
|
VRT2006 си се инсталира без проблем. Друг е проблема с по новите. Имам оргинален диск на VRT2008. Какви ли не начини пробвах да го копирам. Не става. Някои програми го копират, но след инсталацията си прави проверка и иска оргиналния диск. Други по нови програми, направо ми съобщават, че не може да се копира диска. Давах го на хора, дето повече разбират от мен в тая област, никой не се справи досега. Нямам напредстава каква е защитата. Копията които съм направил, си се инсталират без проблем. Но накрая прави проверка на диска. И не тръгва. Достатъчно е да поставя оргиналния диск, прави си проверката и готово. Инсталацията на съответния комп вече си работи. Затова си мисля че го няма много в интернет, защото няма смисъл да се качва. Ако някой има идеи за копиране, може да сподели. Моя диск, като база данни, ще се обновява безплатно до септември 2009г. от интернет. Не че го ползвам де. Не е чак толкова скъп, ама пък и нищо досега не съм намерил в него, дето да го няма в интернет. Този диск е за улеснение. И то за елементарни неща. Така че, не знам колко си заслужава човек да го притежава. Независимо че съм го закупил, никога досега не съм го ползвал!!! Само съм го разгледал отгоре-отгоре. Като напиша да търси нещо малко по така, никога го няма. Абе общо взето, моето мнение е: Диск за аматьори. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 29, 2009 8:11 Заглавие: ре: |
|
|
"GOOGLE" е по-добър справочник. От няколко години почти не качвам каталози на моя компютър. Няма смисъл. По новото е в нета .........
Последната промяна е направена от Todorov на Сря Апр 29, 2009 8:25; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 29, 2009 8:24 Заглавие: |
|
|
Така е, да не говорим, че качването на справочници от този род като правило винаги е свързано с разни "гимнастики" при което са възможни различни резултати в последствие.
То за това е и темата, де. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 29, 2009 8:29 Заглавие: |
|
|
И на мене ми е било винаги чудно за кво го ползвате при положение че има alldatasheet...
Отделно му гледах скоро и цената 51евро...Айде,айде-ке минем и без него...
Дали нямаше и VAT отгоре отделно.За 100 и отгоре лева-така ще си взема един няколкостотин гиги твърд диск и ще го натрещя с даташийти че свят ще му се завие... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 29, 2009 8:31 Заглавие: |
|
|
| Напълно съм съгласен с Вас колеги.Имам 2005 и 2006 ама много рядко ги ползвам.Информацията е постна колкото да се ориентираш за какъв елемент става дума.Datacheet-а е друго нещо.А разни китайски елементчета дето се ползват в новите техники изобщо не присъстват вътре. |
|
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 29, 2009 8:37 Заглавие: ре: |
|
|
| Да, а и какво има в тоя диск, което да го няма в нета ? В оригиналните описания на чиповете и транзисторите си има всичко предостатъчно. Дори и графиките. Единствено едни аналози не са изписани. |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Сря Апр 29, 2009 18:41 Заглавие: |
|
|
VRTxxxx, си заслужава, и- не си заслужава... Зависи от ситуацията. Има "моменти", след гърмотевична буря, когато майсторите /към i- net доставчика/, дни на ред кръстосват със стълбите из района, докато открият всички изпържени от гърмотевицата кутий... В такива моменти си струва да го имаш... |
|
|
 |
smd Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 29, 2009 22:24 Заглавие: |
|
|
При мен се инсталира така:
Стоп антивирус-а.На хард Д: разархивирах екзе-то.После си направих ЦД с Неро.Инсталираш от Д: и като поиска оригиналния диск му даваш ЦД-РОМ-а.Колкото до ека-рег,така фирмата си проверява ЦД-то дали е истинско.Просто от инсталацията в Програм Фаилс изтрии ека-рег,но след като си я инсталирал.После си вкл антивирусната и от фаиеруола блокни програмата да не ходи в нета,и си ок.Програмата се инсталира коректно само при истински лицензен кии.Явно ги има по диска някъде.Тези по нета нещо не са като хората.Пробвал съм и става на вер.2006.Успех _________________ 123 proba |
|
|
 |
|