|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 30, 2009 12:12 Заглавие: |
|
|
Че не е коректно-спор няма.
Твоята реплика от "остатъка" на темата е не по-малко некоректна също-
| stoianivanov написа: | | апарата струва 0.01 лева. |
Най-малкото за метал ще хване повече.
Както и да е-чакам от пусналия темата да чуя и неговите доводи защо не е пуснал пратката. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
stoianivanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 30, 2009 13:15 Заглавие: До Г-н Божилов |
|
|
Г-н Божилов моите уважения, в контекста на казаното от мен звучи така " дефектна матрица означава смърт на апарата, апарата струва 0.01 лева", Имах предвид, че подмяна на дефектна CCD матрица не си струва предвид на цената който ще трябва да се плати, Вие сте специалист в тази област и надявам се, ще се съгласите. Ето защо казах съвсем алегорично,че апарата струва 0.01 лв. така както с този дефект се предлага за продажба. Между другото този апарат се предлага още от миналата година, и не само тук.
На мене ми трябваше за резервни части, в семейството имаме един такъв Sony DSC с дефект, естествено рискувах 15 лв. защото не знаех всъщност вътрешното състояние на апарата. Достатъчно от негова страна е, че уведомява за повредата - тук е коректен, всеки да преценява и купува на свой риск.
Естествено нека продавача изложи съобръженията си, така е коректно. Може и да го продаде на друг, има право да го стори, не сме на търг с наддаване, нямам претенции при тия обстоятелства.
Да му пожелаем успех.
Успехи и на Вас и весели празници. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Апр 30, 2009 13:30 Заглавие: |
|
|
Така да бъде-въпроса е че не можем да се месим в на хората темите и да казваме-това според мене струва 1 стотинка,това не бих го взел и без пари.Най-малкото не е етично.
Колкото до мотивите заради които не е пратена пратката-нека и пусналия темата ги сподели,че ми стана интересно. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
markim Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 0:57 Заглавие: :) |
|
|
Голяма врява вдигна stoianivanov май
Да, отказах се !
Отказах се щото 10 лв ми се сториха смешна сума, особено за тоя фотоапарат.И особено след пазарлъците и изискванията на господина.
Отказах се, защото ми се стори тъпо да опаковам апарата, да ходя до офиса на еконт, да чакам 20 мин да го вземат, после да ходя пак за да си прося 10-те лева с които накрая да изпия две бири.
Реших че е по добре да стои в шкафа.
Да ме прощава купувача и да не ме плаши с модераторите като с Държавна Сигурност щото в крайна сметка не съм нарушил правилата на форума...просто размислих ... имам това право - нали ?  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 01, 2009 8:37 Заглавие: |
|
|
Уф и двамата сте кат малките деца!Само че не мисля да ви трая
Разбира се че си длъжен да му го продадеш след като един път си се врекъл.И разбира се че си в разрез с правилата.Тук разбира се изключвам всякакви варианти причинени от форсмажорни обстоятелства-жив си,здрав си,апарата е при теб,не го е изяло кучето,не е паднала секцията върху него-съответно след като си се врекъл да го продадеш-си длъжен да го сториш....да но момчето просто размислило и се отказало.
Още в "Рибния буквар" на Петър Берон пише-"щото се вричаш-да го струваш"
Всякакви подобни начини за водене на търговия тук не мисля да ги толерирам и всякакви подобни прояви ще завършват с наказания.Въпреки че тук думата "търговия" хич не и е мястото,аз примерно се обиждам,все пак се занимавам с търговия от 91ва и мисля че по-правилната думичка тук е "търгашлък".
Същата съдба чака и всякакви коментари от сорта "това за мен струва 1 стотинка". _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|