|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 02, 2009 10:56 Заглавие: TFT projector |
|
|
Чопли ме някаква люта мисъл. Я дайте разнообразни мнения по какъв НАЙ-ЕВТИН начин мога да си направя прожектор с LED подсветка със супер ярки диоди. Цветовата палитра не ме бърка особено, защото ще показва само графични символи, които мога да компенсирам цветово спрямо подсветката. Дори не ми трябва черното да е черно. Гледах в един магазин някакви фото рамки на които се бута флашка и показват картинки. Едно такова да съсипя? Или някой лаптоп дето като нов е бил 200 лева?
Давайте акъл, че идеята е още на ниво зародиш. Трябва ми да се проектира на тонирано полупрозрачно стъкло, като трябва да се вижда и в светъл ден. Денят ще е отвън на стъклото. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RM Опитен потребител

|
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 03, 2009 7:18 Заглавие: |
|
|
Благодаря. Ще намеря "жертва" за разкостване и ще го боря. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|