| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Незнайко Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Май 03, 2009 12:45 Заглавие: |
|
|
| да се вмакна и аз.Как да преработя бобинките или поне едната намиращи се на авансовата плочка за да ми осигурят 12 волта постоянно напрежение искам да му сложа електронно запалване. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
celebrator Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Май 03, 2009 19:34 Заглавие: |
|
|
| оТ КЪДЕ МОГА ДА СИ КУПЯ ТАКОВА А277 и скъпо ли е.Май ще ми свърши работа |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 03, 2009 20:15 Заглавие: |
|
|
Ако беше писал и от кой град си...
Принципно от някой магазин за електронни елементи,в който продават такива "старини"...
Най-добре цял хобикит от някоя от фирмите,които предлагат... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 04, 2009 1:49 Заглавие: |
|
|
Божилов би ли ми отговорил защо все още се произвеждат продават и използват интегрални схеми разработени и пуснати в употреба от преди 30години. _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
|
 |
radev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 04, 2009 6:36 Заглавие: |
|
|
Те и бойните глави и тем подобни средства за убиване са от тея години ама вършат чудесна и безотказна работа.  _________________ Платки http://radev1.narod.ru/
0879-555-472 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Май 04, 2009 8:33 Заглавие: |
|
|
bvgdzk,тва кво значение има и кво общо има с темата?Или да си спамим...
А конкретно A277 не се произвежда от много години,даже и държавата,която я произвеждаше вече я няма на картата... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Май 04, 2009 16:13 Заглавие: |
|
|
аналог - UAA180
иначе за двигателя и аз така знам че може да затегне бутало ако не е разработен. Другия вариант е да е шлайфан цилиндъра с по-малка хлабина. Другото е да не се прекалява с маслото ако се използва повече от 20мл/ л се образува много нагар който е вреден за лагерите. Също може да запекат сегменти от нагара, от там се влошава охлаждането на буталото което впоследствие се разширява прекомерни може да задере. Иначе ако тези неща се спазват няма проблем - за справка на вартбурга двигателя съм го цедил многократно до 8000 оборота. няма проблеми. |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Пон Май 04, 2009 19:37 Заглавие: |
|
|
| A277D , върши ли работа? В ешопа, пише, че го има... |
|
|
 |
bvgdzk Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 04, 2009 22:08 Заглавие: |
|
|
Не искам да пиша излишни работи .Но не ми е приятно да се квалифицират елементите като "стари" "антики" и т.н. Важна е идеята а елементната база не е от значение.Според теб Божилов трябва ли неща коато работят и вършат работа да се изхвърлят само защото са стари.На юнака който иска да направи оборотомер му подхвърлям само идеята и ако той е заинтересован ще и търси аналози-важното е да си развива мозъка а не да се занимава с други и то много по големи гадости. _________________ няма сложни неща в техниката-трябва само да се досетиш и да ги направиш
акъл -полезен ми дай ---------пари сам ще си направя
Обучение за работа с PROTEL99 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Май 05, 2009 7:42 Заглавие: |
|
|
Уф,видимо е че няма да разбереш с добро-я тогава поеми едноседмична почивка от форума.
Мисля че веднъж вече мъничко по-горе те предупредих да не цапаш излишно темата със напълно ненужните си бръщолевения и празни приказки...
Кой какво бил квалифицирал и как-не ти влиза в работата...
Ама човека се бил обидил че наричаме A277D или КТ315 "антика".Тю тю тю-как може да имам толкова лош език и да обидя горкичките елементчета,които са на има-няма 20-30 годишна възраст.
| bvgdzk написа: | | Божилов трябва ли неща коато работят и вършат работа да се изхвърлят само защото са стари. |
Това пък откъде го измисли?
Някъде да съм казал такова нещо Посочи ми
Няма да е лошо чукча освен да пише,да вземе и да чете малко.
Моля темата да продължи по същество-същото ще се случи и с всеки останал решил да си лала ей такае без цел и посока и да се упражнява в търкане на клавиатури.
За целта си има един раздел-така малко по-надолу се намира.
А и винаги съм казвал-"Блаженни са тия,които нямат какво да кажат и въпреки това си мълчат  _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|