| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 04, 2009 16:07 Заглавие: Някой да е пипвал троянския кон JS:Redirector-H |
|
|
| Някой пипвал ли е тази гадост да сподели опит как се е отървал от нея? Преди 3-4 дни Avast-а изпищя в един съвсем нормален български сайт (за съжаление не помня кой беше), че има това нещо. Обаче симптомите за поражения взеха да се появяват по-късно: браузъра забива при опит за влизане в кутията ми в abv.bg, Avast-а не се ъпдейтва-сървъра връща грешка 501, редактора на регистъра не може да се стартира (затова исках regedit.exe в другата тема), един руски сайт започва да се отваря, но не се отваря до край и елементите му стоят хаотично разхвърляни по страницата. Може и още нещо да излезе. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RM Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 04, 2009 16:43 Заглавие: |
|
|
| HijackThis -Пробвай с това. |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 05, 2009 9:26 Заглавие: |
|
|
| Проверявам си от време на време компа с това, но в момента няма никакви изменения от преди вируса. Много рядко се случва да пипна вирус, но за първи път не мога да се оправя без преинсталация. Антивирусната го хвана, но вече беше успял да създаде единствените проблеми: не може да се ъпдейтва антивирусната и не може да се редактира регистъра. Като страничен ефект не мога да си вляза в пощата. След малко започвам преинсталация. |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 05, 2009 10:21 Заглавие: |
|
|
За мен това е много ефикасно средство. Опитай. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 06, 2009 8:28 Заглавие: |
|
|
| Нямам регистрация в замундата, но както и да е, вече съм с преинсталиран Windows и проблемите изчезнаха. Е, появи се и нов проблем, но ще пиша за него в раздела за форума. |
|
|
 |
|