| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Momcho Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 06, 2009 19:35 Заглавие: Tермоустойчиви проводници |
|
|
Здравейте! Някой може ли да ми даде идея за термоустойчив проводник. Ще е свързан с Платина 100, така че ясно колко градуса трябва да издържа. Благодаря ви!
А и откъде да си го набавя. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Dimitar681 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 06, 2009 19:52 Заглавие: |
|
|
Ако беше атбелязъл и от къде си...
Аз си доставям от Comeco. Пловдивска фирма е. За три проводно свързване е, но става и за двупроводно, както ти се иска. Силиконов и е за доста високи температури. 5 лева мисля му беше метъра без ДДС. Не си написал количество... Предполагам е за един сензор или се лъжа? _________________ Кандидат инженер |
|
|
 |
Momcho Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 06, 2009 20:59 Заглавие: |
|
|
| Да, за един е и нужния проводник е дължина не повече от 20см. |
|
|
 |
Dimitar681 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 06, 2009 22:08 Заглавие: |
|
|
Вземи си един метър ТЧП (тон честотен кабел- използва се за аудио сигнали) и му вземи жилата. Те са с тефлонова изолация. Надявам се да ти свършат работа. А за каква температура става въпрос? _________________ Кандидат инженер |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 07, 2009 16:00 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Те са с тефлонова изолация. |
Я провери все пак тази изолация с едно поялниче ,че хич не ми се вярва да правят ТЧП-то с тефлонова !ТЧП, ТЧП-к Тончестотен проводник с гъвкави калайдисани медни жила, с полиетиленова изолация, екраниран чрез обвиване с калайдисани медни жички, със защитна покривка върху екрана, с усукани жила, изолирани с полиетилен, предназначен за свързване на микрофонни или други източници на напрежение до 220V. Двойките с Pt100 са заварени с твърд проводник и керамична изолация ,дълги около 20-30см и после вече със силиконов има и за печки .
Последната промяна е направена от ELP на Чет Май 07, 2009 19:54; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Милен Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 07, 2009 17:52 Заглавие: |
|
|
| Виж какво разнообразие има ТУК |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 07, 2009 19:50 Заглавие: |
|
|
| Dimitar681 написа: | | 5 лева мисля му беше метъра без ДДС. |
На каква температура издържа? Последно купувах от Кабелкомерс 3х1,5, не си спомням типа, за температури 180 градуса макс. Мъчих го със запалката - въобще не мръдна. Беше около лев метъра.
P.S. Намерих го
| Momcho написа: | | Да, за един е и нужния проводник е дължина не повече от 20см. |
За такова количество по-добре търси ПСКГ , че е по-разпространен по малките нагазини, иначе за 20 санта ще изгориш една туба бензин да ходиш по големите фирми, които може и да не ти дадат толкова. Няма ли около вас /тъй и не каза от къде си?/някоя фирма да се занимава с изработка на реотани или ремонт на битова техника, все ще имат? |
|
|
 |
|