Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Монитор Hyundai Q770 леко намалява хоризонталния размер

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
taralion
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ботевград

МнениеПуснато на: Сря Май 06, 2009 19:35    Заглавие: Монитор Hyundai Q770 леко намалява хоризонталния размер Отговорете с цитат

Докато се чудех какъв TFT монитор да си взема за компютъра, а стария да иде при бабата, ми изпадна 17" CRT "Hyundai Q770". Мониторчето е производство 2006 год. и реално е "работил" на него 5 год. дете около година и половина. Мониторчето е като ново, само има един кусур. При включване и работа около 10 мин. хоризонталният размер се измества плавно с около 5 мм. от двете страни. Отначало е уголемен и след това си идва нормалният размер. Няма изкривявания "възглавница" или "бъчва". Това да ли си е нормално за този монитор, като се има в предвид, че е купуван на промоция в Метро. Не че ми пречи, но да попитам.

Последната промяна е направена от taralion на Сря Май 06, 2009 23:25; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ivankrivodol
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 06, 2009 20:51    Заглавие: Отговорете с цитат

За конкретния модел не знам дали е характерно, но съм го забелязал при няколко различни модела и марки. Всъщност май си е характерно за евтините CRT монитори.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети