| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
m0zaka Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Май 08, 2009 9:04 Заглавие: Голям проблем с два ТВ!!! |
|
|
Здравейте имам два телевизора ударени от гръм на външен вид имат само по един изгорял бушон но не тръгват релетата цъкат и до там ни диод свети ни нищо тв-тата са AYCO ACV-1435 и ORION COLOR 7088VT някои ако знае нещо ще сам благодарен  _________________ Господ прощава, тока не!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
takiev Опитен потребител

Регистриран на: 19 Мар 2006 Мнения: 1073 Местожителство: StaraZagora
|
Пуснато на: Пет Май 08, 2009 9:18 Заглавие: |
|
|
Във вашия град сигурно има поне един СЕРВИЗ
Там ще ти помогнат! |
|
|
 |
m0zaka Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Май 08, 2009 9:23 Заглавие: |
|
|
Няма има един сервиз и работи събота и неделя на месеца един път!!!Тука мен ме имат за сервиз!!!ако някой мойе да ме насочи на някаде ще е добре _________________ Господ прощава, тока не!!! |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 08, 2009 9:47 Заглавие: |
|
|
пробвай още един път,но по правилата за пускане на тема _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 08, 2009 10:07 Заглавие: |
|
|
И кой е тоя град,да видим дали това е вярно. А за телевизорите все пак трябва да се поизмери,защото питането в този си вид няма смисъл. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 08, 2009 11:59 Заглавие: |
|
|
Само да обърна внимание-форума макар и да не е строго-професионален и да няма нищо против участието на хора,за които електрониката е хоби,със сигурност не е и място,където хора без никакви познания откъде върви тока да го обръщат на "онлайн-спешна помощ изгоре ми телевизора".Същото се отнася и за теми в които не е измерно нищо и е видимо че пусналия ги не си е мръднал пръста да си помогне сам,не знае поне блоковото устройство на тази апаратура и кое за какво служи.
За всички такива си има сервизи  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|