| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 10, 2009 16:38 Заглавие: схема на портален кран |
|
|
търсе схема на свързване на таблото на портален кран,тия дето ги ползват по големите цехове _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 10, 2009 17:37 Заглавие: |
|
|
Ми ако не се шегуваш нещо то може сам да си я начертаеш.Аз доколкото съм виждал има бутони които включват контактори а те електромоторите
Иначе знам че и те са на модели/крановете/ защото ги произвеждаха на различни места.В сегашно време може да се прояви творчество-гледах един багер се управляваше с джойстик.
P.P.Занам че това дето съм писал е щуротия и не помага.Модераторите или Запад да кимнат и ще го изтрия. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 10, 2009 18:01 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | съм виждал има бутони които включват контактори а те електромоторите |
Пепи не е съвсем тъй , ама и Адаша е пуснал една тема за радост ............ ,ако крана е със контролер утре ще питам едни колеги и ако имат някой стар парцал (схема ) ще я копирам . |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 10, 2009 18:11 Заглавие: |
|
|
Пепи,не се сегувам, изках да спестя време,а и изкам да го направя както е излезнал от завода,не ми се правят свободни съчинения,ако има нещо на готово е по-лесно.Адаш благодаря за забележката,няма контролер,има 6-7 контактора,един траф за оперативната и клеморед за 30-35 кабела _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 10, 2009 18:39 Заглавие: |
|
|
| Мдаа това са от ''по-новия'' модел ,не съм сигурен дали ще имат схема за него ,но ще попитам. |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 10, 2009 18:55 Заглавие: |
|
|
ако има,ако не,ще е карам по по-трудния начин _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 20:12 Заглавие: |
|
|
| zapad написа: | | ...има 6-7 контактора,един траф за оперативната и клеморед за 30-35 кабела | Това сигурно е само за движението на количката и вира/майна За хода на целия кран би трябвало да има отделно табло - обикновено и един сандък с мощни резистори за скоростта на движение. Ако е такъв, има надежда - навремето правих същата | zapad написа: | | ...а и изкам да го направя както е излезнал от завода,не ми се правят свободни съчинения,ако има нещо на готово е по-лесно. | процедура и някъде из архива трябва да имам някаква схема. |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 21:35 Заглавие: |
|
|
днес намерих един паспорт на това чудо Българско.Модела му е-Кран висящ едногредов с ел.телфер 05.Ще пробвам да я възтановя в приличен вид и ще е сканирам,та и на някой друг ако потрябва ,да има. _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
|