|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 9:14 Заглавие: |
|
|
| fikret написа: | | .....Проблема е в това че не мога да направя предварителните настройки на телевизора .В режим P/C ги намирам като канали , но не мога да ги запаметявам като позиции ... |
Има нещо сбъркано в цялата история!
Телевизора не е в хотел след като е активен бутона P/C и можеш да ги намериш.
Какво става след като ги намериш и натиснеш бутона OK?
Имай впредвид, че това трябва да го правиш доста сръчно, защото ако се забавиш действието на въпросния бутон ще е като нормализация!
Това: | Цитат: | | ....в режим station table ,мога да променям само името на съответната позиция ,затова смятам че съм в режим хотел | също ми е малко странно.
При тези телевизори в зависимост от софта понякога участват и цветните бутони в "разхождането" насам - натам.
Ако имаш възможност качи някоя и друга снимка из "менютата".
П.П. | fikret написа: | | ...Ужасно неинтуитивно меню .... |
Ще кажа само - Grundig. 
Последната промяна е направена от RC на Пон Май 11, 2009 9:17; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 9:16 Заглавие: |
|
|
| Редактирах предния си пост с резултата. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 9:25 Заглавие: |
|
|
| fikret написа: | | ....и като има разменени цветове на бутоните на дистанционото .... . |
Ако е цяла гума няма как да стане, но ако са отделни бутончета може. |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 11, 2009 9:42 Заглавие: |
|
|
| На бутончета е ,обаче ми прави впечатление при сравняване с едно на Pilot ,че символите които са върху самото дистанционно са коректни.Явно са разменени в последстие ,ама кой ти гледа. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|