| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ronnie Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 08, 2005 8:02 Заглавие: Сервизни настройки на TV Elite |
|
|
Наскоро си взех 7" LCD Elite mod. ETV-762. Картината е твърде ярка даже на минимум. Ако някои знае да каже как се влиза в сервизното меню или как да си оправя проблема!?  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobby_at Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 08, 2005 10:29 Заглавие: |
|
|
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=5287&distinctid=4006 | Цитат: | | Наскоро си взех 7" LCD Elite mod. ETV-762. Картината е твърде ярка даже на минимум. Ако някои знае да каже как се влиза в сервизното меню или как да си оправя проблема!? |
Може да следиш и тази тема |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 08, 2005 15:18 Заглавие: Re: Сервизни настройки на TV Elite |
|
|
| Ronnie написа: | Наскоро си взех 7" LCD Elite mod. ETV-762. Картината е твърде ярка даже на минимум. Ако някои знае да каже как се влиза в сервизното меню или как да си оправя проблема!?  | Много лесно към най близкия гаранционен сервиз  |
|
|
 |
Ronnie Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 08, 2005 17:35 Заглавие: |
|
|
До bobby_at: Твоята тема е близка, но за всеки отделен модел влизането в системното меню е различно. Наскоро влизахме в менюто на един 14" Neo. Става от скрит бутон на дистанционното управление- като го отвориш се вижда. От там регулирахме баланса на цветовете.
-------------------------------------------------------------------------------------
До fishev: Смятам, че това няма да се смята за дефект, защото през деня картината е перфектна. Просто вечер започва да дразни силната яркост, но това е субективно. И не знам защо трябва да трупаш безмислени мнения, които не помагат с нищо!!!  |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 08, 2005 20:45 Заглавие: |
|
|
| Мисля си че мнението ми има смисъл защото питането от човек със някакъв юзер,без посочена професия или интерес и въпрос формулиран като от любознателен клиент какво да можеш да му кажеш единствено да се обърне към сервиза Ще погледна утре сутринта мисля че имах pdf на нещо на елит но какво е тояно не помня |
|
|
 |
|